Fericirea e jenanta pentru cei care o refuza (Video)

happy
Link-uri sponsorizate

‘Fericirea e jenanta’, ‘fericirea e pentru hipsteri’, ‘cum poti sa te bucuri de ceva cand lumea asta e atat de cruda’ – sunt cateva reactii la cele doua filmulete romanesti care au reprodus clipul piesei ‘Happy’ a lui Pharrell.

Va dati seama ce chestiune senzationala a facut omul ala? A generat o intreaga miscare internationala, cu o singura piesa.

Nu stiu cat de multi realizeza ce forta poate avea un asemenea demers creativ, ce energii a adunat la un loc pe toata planeta. Energii pozitive, energii ale binelui.

Mie unul mi se pare senzational din toate punctele de vedere. Si ma bucur cu atat mai mult cand vad ca si romanii rezoneaza cu aceste miscari.

Binele nu se obtine cu piatra sau cu bata in mana – ci cu frumusete si idei bune. Binele incepe cu noi, incepe de la noi.

‘Happy from’ a ajuns un curent mondial – de la Bucuresti la Kiev sau de la Nisa in Dubai oamenii au rezonat cu acest mesaj cat se poate de simplu – HAPPY.

Ieri v-am prezentat filmuletul in care apar si eu accidental, total fara vreo legatura.

Azi va prezint si celalalt film

Ma bucur enorm sa vad oameni frumosi care inca stiu sa zambeasca, care inca stiu sa danseze, inca stiu sa se joace, inca stiu sa aprecieze ideile si muzica frumoasa.

NU, FERICIREA NU E JENANTA, FERICIREA NU E DOAR PENTRU HIPSTERI, FERICIREA E O STARE PE CARE O POATE ACCESA ORICINE… DACA VREA!

Iar cei care stau pe margine si comenteaza se plaseaza singuri de partea intunericului, singuri isi refuza fericirea. Pentru ei este jenanta fericirea.

Ei bine, o sa o spun raspicat, prefer sa fiu hipster decat sa stau in intuneric si sa arat cu degetul.

Pentru cei care nu au altceva de facut decat sa fie etern nemultumiti, am si eu o intrebare – voi apreciati ceva pe lumea asta?

Link-uri sponsorizate

Comments