Ce spune lungimea fustei despre o femeie?

ru44
Link-uri sponsorizate

Ce spune lungimea fustei despre o femeie? O intrebare fireasca daca luam in calcul faptul ca suntem niste animale care se ghideaza mai degraba dupa instincte atunci cand vad o fusta scurta, decat pe logica.

Oamenii judeca si, de multe ori, gresesc atunci cand se raporteaza strict la lungimea fustei.

Dupa parerea mea, lungimea fustei fara o atitudine in completare nu inseamna decat… o lungime a fustei si atat.

Sigur, prejudecatile exista peste tot si, cu cat se scurteaza fusta, cu atat se ciobeste mai tare calitatea morala a posesoarei.

O chestiune aberanta daca ma intrebati pe mine.

Cu toate acestea nu pot sa nu remarc cateva lucruri – depinde la ce fel de context ne raportam – la opera e clar ca nu te poti duce cu lungimea ‘asking for it’ sau ‘slut’ – adica foarte scurte.

La birou… la fel sau la un eveniment sobru. Nu ar fi potrivit locului. Insa daca vorbim despre vara, un party la piscina si, bineinteles, un trup pe masura, atunci cu siguranta putem merge pana la ‘whore’ – adica extra scurt.

Sa fim seriosi, vara la piscina sau pe malul marii este permis si dansul in costum de baie asa ca nu mai putem vorbi despre masuri.

Sau la un party de club – o fusta scurta nu e interzisa… depinde cum e purtata.

Asta e si motivul pentru care cred ca orice masuratoare a lungimii fustei este o tampenie. Este o tampenie pentru ca nu este general aplicabila.

Mie mi se par insa interesante ‘etichetele’ care pleaca de la ‘flirty’ in sus. Si mai interesant mi se pare ca ‘whore’ este exact masura pe care nu o poate purta decat o femeie care are un trup perfect. Nu poti vedea un butoias imbracat cu fusta sub fese – arata grotesc.

Si atunci de ce whore?

De ce orice femeie care arata superb la trup trebuie sa fie neaparat whore? Asta mi se pare pura invidie.

Pana la urma, o femeie care are picioarele lungi si frumoase poate purta orice masura de la flirty (adica peste genunchi) in sus. Ar fi si pacat sa nu o faca, mai ales daca are incredere in ea.

Haideti sa nu fim ipocriti – toti ne uitam la niste picioare superbe – catarate sau nu pe tocuri – toti admiram linia lor (toti, adica si femei si barbati).

Catalogarea asta mi se pare haioasa chiar, e ca vorba aia cu vulpea care nu ajunge la struguri.

Eu cred ca femeile frustrate au pus etichetele de ‘slut’ si ‘whore’, adica acele femei care nu se simt confortabil atunci cand fusta lor se ridica peste genunchi. Sunt femeile care-si urasc propriile coapse.

Am cunoscut multe femei care aveau o atitudine whore purtand fuste ‘proper’. Aveau o atitudine whore de ziceai ca ti-ar face un sex oral pe scaunul de bar in fata tuturor.

Asa cum am cunoscut femei care purtau o fusta ‘whore’ si erau cat se poate de timide. Trupul lor insa era sculptat.

Drept urmare, e greu sa dai un verdict, sa dai un raspuns clar la intrebarea ‘ce spune lungimea fustei despre o femeie?’

Eu nu cred ca lungimea fustei conteaza cel mai tare, ci atitudinea femeii.

Voi ce parere aveti?

Link-uri sponsorizate

Comments