Barbatii se multumesc cu putin

eu3
Link-uri sponsorizate

‘Barbatii se multumesc cu putin’ – vorba asta ma scoate din sarite. Si nu pentru ca e spusa de femei, ci pentru ca, pana la un punct, are sens.

Am auzit o gramada de femei spunand ca barbatii se multumesc cu putin.

Ce inseamna putin? Sex, macare si o mangaiere pe cap sau sub barbie.

La prima vedere, aceste trei lucruri ne transforma in niste cretini si, poate ca si suntem – unii dintre noi. Nu vreau sa fiu dur cu noi, barbatii, dar sunt sigur ca suntem naivi.

Suntem naivi in primul rand cand avem senzatia ca lumea ne apartine. Nu, gresit! Complet gresit – lumea le apartine, lor, femeilor!

Sa explic cum s-a ajuns la vorba asta – ‘barbatii se multumesc cu putin’?

Cred ca e momentul sa ne intoarcem la omul cavernelor – barbatul se lupta cu mamutii, iar femeia il astepta cu focul facut.

Il omenea cu niste muschi de mamut, dupa care ii oferea vaginul ei cald… Era rasplata pentru efortul depus afara.

Noi spunem ca femeile nu se pricep la analiza. Aiurea! Ne-au citit perfect de la bun inceput.

In timp ce noi ne cacam pe noi sa intelegem femeile si nu reusim, ele ne-au citit rapid.

Si-au dat seama ca la baza functionam in doua directii – mancare si sex! Si-au dat seama ca daca barbatul nu are chef de sex, sigur va accepta ceva de mancare. Si invers.

Iar mangaierea a venit ca bonus :)) Nu de alta, dar sa nu para o strategie. Daca il mangai nitel pe sub barba sau pe cap… el se simte iubit si adoarme cu zambetul pe buze in urmatoarele 30 de secunde.

Asta a fost adevarata smecherie a evolutiei umane – barbatii s-au luptat ca niste idioti sa controleze lumea, timp in care femeile au gasit si si-au perfectionat tehnicile prin care sa ii controleze pe barbati.

Sa ne gandim la sex, de exemplu – pentru barbati – sexul inseamna divertisment; pentru femei inseamna putere.

Cand se casatoreste – barbatul CREDE ca va avea parte de sex gratis toata viata; cand se marita – femeia STIE ca va avea parte de resurse toata viata. Barbatul primeste sex contra resurse, femeia primeste resurse contra sex. SIMPLU!

De aici pleaca vorba asta – ‘barbatii se multumesc cu putin’. E posibil ca multi sa fie asa, sa se multumeasca doar cu sex, mancare si o mangaiere pe cap.

Daca ar fi doar atat, am si eu o intrebare pentru colegii mei – la ce dracu’ mai ai nevoie sa te mariti cu ea? Nu poti face sex si lua masa fara sa semnezi niste acte?

Nu, eu nu cred ca barbatii se multumesc cu putin. Asta s-a intamplat pe vremuri. Lucrurile s-au schimbat, barbatul s-a schimbat, si-a rafinat si el dorintele.

Si cred ca aceasta schimbare a barbatului a produs panica in femei, care au ajuns sa nu ii mai inteleaga pe barbati.

In disperarea care le-a cuprins, din ce in ce mai multe femei intreaba – UNDE SUNT BARBATII?

Traducerea e simpla: unde sunt aia pe care ii dominam atat de usor cu sex, o chiftea si 20 de secunde de mangaieri? Brusc s-au trezit ca le-au disparut papusile din casa.

Barbatii sunt tot aici, nu au disparut nicaieri, doar ca nu se mai lasa ‘mangaiati’ asa usor.

Drept urmare, cred ca e momentul ca si optica femeilor sa se schimbe.

Ce ziceti? Se poa’?

Link-uri sponsorizate

Comments