Cum sa nu te lasi doborat de iluzia show-bizz-ului?

eu show
Link-uri sponsorizate

Cu cat piedestalul e mai mare, cu atat tinta e mai mare. Crezi ca poti alerga mai repede ca un glont?

Asta e prima lectie pe care trebuie sa o invete cineva care intra in show-bizz.

Cu cat esti mai expus, cu atat apar mai multi vanatori. In viata, ca si in show-bizz, nu poti sa te arunci intr-un loc plin de rechini avand o rana deschisa.

Iar in show-bizz, daca esti naiv, esti devorat imediat.

Show-bizz-ul, in ciuda luminilor stralucitoare, este un spatiu extrem de dur – daca nu rezisti, te arunca la gunoi fara niciun pic de resentiment.

LECTIA NUMARUL 2 – NU AI CUM SA ATRAGI APRECIEREA TUTUROR!

Aici gresesc toti! Toti au senzatia ca se pot face placuti tuturor oamenilor. De aici pleaca si cele mai mari probleme. In momentul in care incep criticile, incep si manifestarile depresive.

Daca ai senzatia ca te va iubi toata lumea, atunci e bine sa-ti rezervi din timp un loc intr-un spital de nebuni. Ai mari sanse sa ajungi acolo. Daca Iisus nu a reusit sa atraga aprecierea tuturor, ce te face sa crezi ca vei putea tu?

Deschide bine ochii – cimitirele sunt pline de oameni talentati care au incercat!

LECTIA NUMARUL 3 – NIMENI NU TE AJUTA DEZINTERESAT

In show-bizz nu exista ajutor dezinteresat. Okay, recunosc, sunt si oameni buni, care vad talentul atunci cand apare si se ofera sa ajute. Insa, in cele mai multe dintre cazuri, nimeni nu te ajuta gratis. Daca nu intelegi asta si vrei sa patrunzi in show-bizz cu un pachet solid de principii morale, o sa iesi fara sa-ti dai seama.

LECTIA 4 – NIMENI NU RESPECTA PE NIMENI

In show-bizz, nimeni nu respecta pe nimeni. Sa-ti intre bine in cap asta. Show-bizz inseamna bani, putere si statut, iar majoritatea celor care vor sa atinga aceste 3 obiective nu tin cont de nimeni si nimic – sunt niste mercenari nemilosi. Daca nu esti puternic si asumat, ti-o furi de nu te vezi. Nu putine sunt cazurile de ‘vedete’ care in momentul in care au disparut din prim-plan, au pus telefonul in cui (nu a mai sunat nimeni). Uita de complezenta de la premiile Oscar. Oamenii aia nu se iubesc – sunt in competitie!!! Iar zambetele lor ascund perfect realitatea.

LECTIA 5 – NU UITA DE VIATA TA

Nu te lasa imbatat de succes. Cu cat uiti mai repede de viata ta, cu atat ai sanse mai mari sa-ti frangi gatul la primul esec notabil. Show-bizz-ul te atrage ca un magnet in iluzia unei vieti care nu-ti apartine. Nu uita de tine, nu uita de viata ta, nu uita de unde ai plecat… Altfel, risti sa ai mari probleme atunci cand vei iesi din joc – te vei simti singur si inutil, stari care au dus de multe ori si la suicid.

LECTIA 6 – TINE MINTE – SUCCESUL NU TINE LA NESFARSIT

Nu te agata ca nebunul de succes. Succesul nu tine la nesfarsit. Invata sa-l stapanesti, altfel te va stapani el pe tine, iar atunci cand vei pica, vei simti pe propria piele ce inseamna sa cazi in gol fara parasuta. Incearca sa-ti dezvolti variante alternative de venit.

Lumea show-bizz-ului este o imensa gogoasa – la suprafata arata bine, stralucesti, te imbie sa musti din ea cu pofta, insa inauntru are cele mai mari otravuri.

Daca nu esti atent, ai toate sansele sa ingrosi randurile celor care nu au reusit sa managerieze succesul.

Link-uri sponsorizate

Comments