Spiritul Craciunului, balonat in camera de garda

santa_claus
Link-uri sponsorizate

De Craciun suntem mai buni! Ne permitem asta pentru 2 zile. Dupa aia putem sa fim naspa la loc.

De Craciun suntem atat de buni incat camerele de garda ale spitalelor isi suplimenteaza personalul. Ca in fiecare an!

De la atatea colinde, se asteapta o crestere a amigdalitelor si laringitelor.

De la atata bunatate, se asteapta un plus de: colite, balonari, obstructii intestinale sau come alcoolice… toate asezate pe un pat de smerenie, ca la Master Chef.

De Craciun suntem mai buni ca de Paste, mancam si bem mai mult, ne distram parca mai bine, corpul ‘inghite’ mai mult. Si normal, ‘e de la frig’!

De Craciun, romanii isi curata sufletele la masa – cu carnati, caltabosi, salata boeuf, sarmale, tuica, vin fiert (sau nu), tarie… si cateva colinde. Sigur, daca mai reuseste vreunul sa respire. Daca nu, ragaim ceva si ne imaginam ca am colindat…

E greu, dupa post e cazul sa recuperam, nu? Si crapam in noi si iar crapam in noi, dupa care ragaim doua-trei zile si o luam de la capat de Revelion. Un ultim asalt impotriva matelor.

De Craciun, spiritul trece prin spasmele colonului, iar daca am avea auzul mai fin, am asista la un adevarat concert vienez – nu ala traditional pe care il dau astia la tv, ci ala din burtile romanilor.

Ca de fiecare data, colindele vor fi subiect de bascalie, cluburile vor fi pline de craciunite sexy, cu reni tatuati pe buci; iar camerele de garda vor rasuna de spiritualitate.

Ca in fiecare an, presimt ca si de aceasta data, spiritul Craciunului va popula camerele de garda ale spitalelor si prompterul Andreei Esca.

Ca in fiecare an, sunt sigur ca dupa Craciun vor fi multi care vor spune – ‘jur ca nu mai fac asta niciodata’.

Foto credit: adevarul.ro

Link-uri sponsorizate

Comments