Vrei sa ajungi la inima barbatului? Da-i jos pantalonii!

amor
Link-uri sponsorizate

Barbatii sunt pragmatici – pana nu testeaza, nu se implica.

Cand isi cumpara o masina noua se pun la drum si ii fac rodajul. Cand isi cumpara un joc nou pentru PC, incep cu tutorialul, dupa care isi iau concediu 3 zile…

Asa si cu femeile! Cand apare o femeie noua in peisaj, barbatul lanseaza tactica de cucerire – foloseste cuvinte frumoase, atent alese; este politicos, o invita pe fata la o cafea, la un film, la un restaurant, o complimenteaza des… etc. Pe scurt, o fragezeste!

Oricat de mult ii place o femeie, oricat de mult isi imagineaza ce misto i-ar sta alaturi de ea intr-o casa, intr-o curte frumoasa, cu un caine haios si vreo 3 copii, barbatul nu-si deschide inima pana cand nu face rodajul produsului.

Nu si-ar putea ierta niciodata indragostirea dublata de o nepotrivire sexuala.

Ar fi un esec cumplit. Drept urmare, el nu se indragosteste niciodata pana cand nu primeste recenzia produsului de la cel mai bun prieten al sau – penisul!

FEMEIA NU POATE AJUNGE LA INIMA BARBATULUI FARA SA-I TREACA PRIN PANTALONI!

Atunci cand un barbat care s-a purtat frumos cu tine a disparut dupa prima intalnire libidinala, exista doua variante – ori te-a vrut pentru sex, ori nu i-a placut si a plecat in cautarea altei femei cu care sa se potriveasca.

Daca te-a sunat a doua zi dupa amor, inseamna ca penisul i-a dat unde verde si ca lucrurile pot merge mai departe.

Cu cat lucrurile continua, cu cat va intalniti mai des in lacasul de amor, cu atat barbatul devine mai indragostit. Cum iti dai seama ca un barbat e indragostit?

Simplu – fata lui e tampa, iar erectia din pantaloni e spontana la simpla pronuntare a numelui tau. 

Femeia e ca masina – nu poate ajunge sa fie inmatriculata fara sa poarte numere de rodaj!

P.S.: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulată-Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante. Dacă nu ai apucat să o comanzi, o poți face la toate magazinele Auchan din Bucuresti (tonomatul cu carti); telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments