Prostitutia – sexul, intre asuprire si alegere

curve1
Link-uri sponsorizate

Sexul vinde! Toata lumea stie – presa stie, pictura stie, muzica stie, literatura stie… omul stie! Desi ne cramporam de morala, sexul vinde foarte bine.

De altfel, daca stau bine si ma gandesc, morala nu face altceva decat sa ajute sexul, nicidecum sa-i puna frana. Cred ca morala si sexul merg mana in mana, cu profit de ambele parti.

Dar nu despre asta vreau sa vorbesc, ci despre curve, despre mult hulita prostitutie, aceasta activitate plasata in zona gri a socialului.

Ei bine si aici avem plaje de discutie. Sigur, nu am cum sa fiu de acord cu traficul de persoane – minore sau nu, sau cu luarea femeilor cu japca si vanzarea lor in tara sau aiurea.

Nu pot fi de acord cu exploatarea umana, fie ea si venala – desi si aici e de discutat – oare in cazul corporatiilor nu vorbim tot despre o exploatare?

Cu toate acestea, nu cred ca toate curvele fac asta din constrangere. Chiar nu cred. Eu cred ca zona asta migreaza de la negru la gri si pana la roz. Exista si curve inteligente care ar fi putut oricand sa lucreze in corporatii. Ba unele o si fac ziua.

Asa ca despre ce vorbim? Exista si proletare venale carora le place asta. Exista si femei care au ales sa faca asta pentru a nu ajunge contabile de exemplu. Ele de ce n-ar avea dreptul la pensie?

Mi se pare interesant cum sarim sa le compatimim, cum vorbim despre drepturile omului cand, de fapt, in multe cazuri, ar trebui sa vorbim despre ALEGERI!

Unde e morala atunci? Nu cumva fiecare om are dreptul sa aleaga ce vrea sa faca? Sa fim seriosi – de ce ne suparam atat de tare ca cineva isi vinde trupul?

Noi nu facem acelasi lucru? Eu imi vand creierul pentru un business. Deci imi vand o parte din corp si cunostintele aferente. Cu ce sunt eu mai diferit decat o proletara venala privata?

Ea isi vinde orificiile si creierul – pentru ca are nevoie si de alta in relatia cu clientii; iar eu imi vand creierul pentru a putea avea o paine pe masa. Nu vad mari diferente. Si totusi, eu voi avea pensie, ea nu!

Chiar nu inteleg de ce nu se legalizeaza aceasta meserie? De ce ramane in zona gri? In zona aia pe care o condamn si eu?

Chiar nu am nicio problema cu prostituatele, mai ales cu cele care au ALES asta.

Ele isi vad linistite de viata – isi vand trupul, iti ofera 1 ora 2 de placeri intense si conversatii dragute, te fac sa te simti placut, dupa care isi vad de treaba mai departe.

De aia cred ca inainte sa condamnam venalismul, ar trebui sa trecem prin sita moralei intreaga noastra viata. Cred ca am avea parte de surprize interesante…

Link-uri sponsorizate

Comments