Barbatii nu fug de femeile inteligente!

eu23
Link-uri sponsorizate

Femeile care spun ca barbatii fug de femeile inteligente fie se rasfata, fie vor sa para inteligente! Altfel nu-mi explic de ce emit o asemenea enormitate?

Sau o fi o scuza a faptului ca au atras in vietile lor doar prosti? E si asta o varianta! Eu chiar nu cred ca un barbat destept se teme de o femeie inteligenta.

Dincontra, el o cauta pentru ca stie ca o femeie inteligenta ii ofera avantaje pe mai multe planuri –

1. o discutie cu o femeie inteligenta este intotdeauna savuroasa (cata vreme nu se transforma intr-o lupta a orgoliilor),

2. o discutie cu sens cu o femeie inteligenta este un preludiu excelent si o cale numai buna catre un mega-orgasm (nu faceti ochii mari – exista);

3. de la o femeie inteligenta ai intotdeauna lucruri noi de invatat;

4. o femeie inteligenta stie sa aprecieze sexul … Si lista poate continua.

Trebuie sa ai o doza serioasa de prostie sa eviti asa ceva. Haideti sa punem putin lucrurile la locul lor – un barbat inteligent nu va alege niciodata o tuta, nici macar pentru aventuri.

De ce? Simplu – un barbat inteligent stie ca unde nu e creier, nu e nici placere. Pe bune acum, plasticul chiar nu gandeste! E o chestiune fireasca, de bun simt.

O femeie dotata cu un creier neantrenat este scandura in pat, nu stie sa aprecieze sexul de calitate. Nu are cum, pentru ca cel mai mare organ sexual al ei este virgin, este nedeflorat!

Nu conteaza ca arata ca din reviste, daca e proasta nu va face altceva decat sa-ti mimeze niste miscari si gemete, insa pielea ei va fi ca de mort atunci cand o vei cuprinde cu bratele tale, ochii ei vor fi seci, parsivi, fara expresie…

Te vei simti pacalit, ca intr-un film porno prost. Asta vrei? Eu nu cred ca un barbat inteligent vrea asta. Mai mult, orice barbat inteligent vrea sa evolueze. Drept urmare, mi se pare normal ca un barbat inteligent sa-si doreasca langa el o femeie capabila sa-l starneasca, sa-l provoace sa fie creativ, sa fie viu.

Asa ca nu ma prind – de unde a plecat aceasta vorba – “Barbatii fug de femeile inteligente” – intrebarea este “care barbati”?

Daca ati ajuns sa faceti aceasta afirmatie exista doua variante – 1. nu stiti ce inseamna barbati destepti, deci nu ati intalnit unul si 2. transmiteti semnale gresite care va scot in cale doar prosti.

Ce ziceti doamnelor? Cum e?

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Foto Credit: Pinterest.com

Link-uri sponsorizate

Comments