Cel mai mare dusman al meu

io1
Link-uri sponsorizate

Bine v-am gasit si in acest mediu. Cred ca a sosit momentul si pentru Vulpescu in bloggosfera, asa ca va rog sa-mi dati voie sa ma prezint…

Am fost cel mai mare dusman al meu. Acum incerc sa fiu cel mai bun priten, dar drumul este lung si e nevoie de vointa, multa vointa.

Am fost cel mai mare dusman al meu cand am sudat 2 pachete de tigari pe zi. Le sudam ca sarpele. A fost nevoie de constientizare ca sa renunt. De 5 ani de zile, dusmanul asta a disparut din viata mea.

Am fost cel mai mare dusman al meu cand am carat vagoane de alcool in mine. Turnam ca intr-o galeata, crezand ca organismul meu e un soi de Super-man sau ceva. De aproape 1 an si acest dusman a disparut din viata mea. Culmea, poti sa te simti bine si atunci cand toti ceilalti se sparg in jurul tau. Fericirea chiar nu este conditionata de alcool.

Am fost cel mai mare dusman al meu atunci cand am crezut ca relatiile functioneaza de la sine. Nu am avut grija de ele si le-am pierdut, rand pe rand. Ulterior am aflat pe pielea mea ce inseamna sa nu-ti pese. Doare, al dracu’ de rau.

Am fost cel mai mare dusman al meu atunci cand am dat vina pe altii, atunci cand am urat. Dupa ce am inteles ca sunt singurul raspunzator pentru ceea ce mi se intampla, viata mea s-a schimbat enorm.

Am fost cel mai mare dusman al meu in fiecare clipa cand am crezut ca nu sunt bun de nimic. Multi dintre noi cresc cu otrava asta in suflet. Uneori e bine sa faci o pauza, sa faci un pas in lateral si sa te gandesti ce ai facut si mai ales cine esti.

Am fost cel mai mare dusman al meu de fiecare data cand am acceptat sa raman, cand imi era clar ca nu mai am niciun motiv. A durut, dar au fost lectii importante de viata.

Am fost cel mai mare dusman al meu de fiecare data cand am avut asteptari. E nasol cand realitatea iti da bocanci in gura. Cand nu ai asteptari, rezultatele sunt mult mai frumoase.

Am fost cel mai mare dusman al meu atunci cand am acordat increderea mea fara sa pun conditii. Nu voi inceta sa fac asta, no matter what.

Am fost cel mai mare dusman al meu de fiecare data cand am crezut ca o bere este cel mai bun terapeut. Cine crede asta se minte singur. Nu lasa evenimentele traumatizante sa-ti controleze viata. Cere ajutorul, nu e o rusine!

Am fost cel mai mare dusman al meu crezand ca viata e de cacat. Nu, viata e de frumoasa, gandurile mele erau de cacat.

Am fost cel mai mare dusman al meu de fiecare data cand m-am consolat cu emotiile distructive. De fapt nu am facut altceva decat sa-mi fac rau. Consolarea era iluzorie si de suprafata. Inauntru, in zona profunda era un adevarat dezastru ce face ravagii cand iese la suprafata.

Am fost cel mai mare dusman al meu de fiecare data cand mi-am purtat scutul de protectie, crezand ca altii vor profita de anumite vulnerabilitati. O tampenie. Daca vor sa profite, o fac oricum pentru ca au exprienta in asta… Asa ca incearca sa te deschizi. Nu ai absolut nimic de pierdut.

Am fost cel mai mare dusman al meu, dar ma tratez, asa ca atunci cand o sa fiu cel mai bun prieten al meu o sa va dati seama!

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments