Ce ai făcut, Săndele?

euglasses
Link-uri sponsorizate

Fraților, să vă zic una tare de tot. Aseară, în timp ce mă uităm la Comedy Central la ‘Two and a Half Man’, s-a produs apocalipsa publicității românești.

Jur, nici măcar reclama cu duduiul ăla care merge pe combustibil de porc nu intră în zona asta. Aia este producție de artă pe lângă ceea ce urmează să vă spun.Cum stăteam eu așa, în pat, după un week-end de formare, în relaxare totală și cu zâmbetul pe buze, de la serial, brusc, se ia publicitate și… ce văd?

O chestie filmată cu un telefon de veche generație – așa arăta imaginea.
Povestea sună cam așa: 4 bărbați se urcă într-un Tico – știți voi, BMW-ul agenților farma din ani 2000 – și își leagă bagajele (cred că erau ustensile de pescuit) de plafon. Cu sfoară!

Sigur nu mergeau la curve, așa că rămâne pescuitul…

Toate bune și frumoase, până când, la un moment dat, cadrul se lărgește și, de nicăieri, de fapt din negura intestinală a copy-ului agenției care a produs reclama, s-a auzit un mare ‘PRRRRR!’

Zici că se rupsese de zi, nu alta!

Băi băiete… norocul meu a fost că nu aveam nimic în mână. Nu știu… ceai, apă, bere, vin roșu etc… Mare noroc! Am crezut că pic din pat.
Iar replica de final a sunat ceva de genul: ‘ce ai făcut, Șandele?’
Jur că spotul ăsta mi-a dat stop joc!
Zici că era un spot pentru Dragonul Roșu, ca alea de pe vremuri de la OTV.

Acum, eu am rămas cu câteva nedumeriri:
1. Cui i se adresează un astfel de spot?
2. De ce pe canalele alea? Adică, okay, am înțeles, orice om scapă din când în când o sfântă apocalipsă intestinală, însă așa?
3. Oare cum se simt băieții ăia care au apărut în reclamă?
Bine? Fac pariu că râd de ei toți prietenii…
4. Ce zic prietenele lor când, de nicăieri, se poate întâmpla să apară o prietenă care să le spună: fată, l-am văzut pe al tău aseară la tv! Auzi, fată, așa face și în realitate?

Sunt doar câteva întrebări care anulează definitiv orice eroare de producție.
Una peste alta, Săndel rulez! Pare-se că oricât am încerca noi să privim spre lume, nu avem loc cu toții să ne uităm pe gaura cheii în același timp.

Link-uri sponsorizate

Comments