Biking în Romania – cel mai tare proiect de promovare turistică

biking3
Link-uri sponsorizate

Mai țineți minte frunza Elenei Udrea? Ce scandal! Și pe aia am ciordit-o! Vă dați seama ce nasoi suntem? Nici măcar o frunză ca lumea nu suntem în stare să facem :)

Ei bine, nu, lucrurile nu sunt atât de prăpăstioase. Sunt de acord că la vârful statului ajung tot felul de tâmpiți care au idei puține și fixe. Asta se vede din satelit.

Cu toate acestea, țara asta este plină de oameni cu idei, de oameni care vor să miște lucrurile.

Un astfel de om este Corneliu Țepeluș, realizatorul documentarului ‘Biking in Romania’.

Cum am aflat despre proiectul ăsta? De la tv! Ieri, în timp ce zappam, am nimerit la Antena 3 unde se discuta despre asta. Am zăbovit câteva minute, mi-a plăcut ce am văzut și am purces la căutări.

Dragii mei, proiectul ăsta bubuie de frumusețe. Pur și simplu. Iar ideea de a aduce la cameră femei din tot felul de țări mi se pare foarte tare.

Biking in Romania chiar este o idee foarte tare de promovare a turismului românesc. Iar oamenii ăștia o fac, sunt sigur, fără sprijinul ministerului.

Proiectul are mai multe episoade, realizate, așa cum spune Corneliu Țepeluș: ‘simplu, frumos și cu clasă. Așa cum este România!’

V-ați gândit vreodată la România așa? Știu că pare greu! Însă ia încercați…
Faceți asta în timp ce priviți acest episod…

Nu-i așa că se poate?

Parcă altfel vezi lucrurile când cineva știe să-ți arate frumosul din jurul tău, nu-i așa?

Mă bucur că există oameni care au idei de acest calibru. Mă bucur că există oameni care își prezintă țara ca pe ceva: simplu, frumos și cu clasă!

Sper că vă place și vouă acest proiect. Eu nu îi cunosc pe realizatori, însă îi felicit din suflet pentru idee.

Mai multe despre proiect găsiți AICI.

Link-uri sponsorizate

Comments