Sărută-mă, dulce, până la sânge!

carlas2
Link-uri sponsorizate

Carla’s Dreams au lansat un nou videoclip, un nou potențial hit! Piesa se numește ‘Până la sânge’. Am ascultat-o pentru prima dată sâmbătă, live, în timpul concertului de la Arenele Romane.

Al doilea album lansat, al doilea show la Arene pentru trupa de peste Prut.

Ce am văzut la concert?

Evoluție! Maturitate! Scenotehnică mișto, sunet bun, public dornic de show. Și nu, nu am văzut mulți puști, așa cum și-ar putea unii imagina. Am văzut mulți oameni de vârsta mea, ceea ce mi se pare mișto pentru o trupă românească (și mai ales pentru un nume din mainstream).

Am văzut comunicare cu publicul (care a lipsit anul trecut), plasare de produse inteligentă, mesaje bine plasate, un playlist bine balansat și un joc de lumini bun.

În plus, mi-au plăcut cele două sicroane pe video-wall: cel cu Inna și cel cu Delia.

Fără îndoială, Carla’s Dreams domină autoritar zona mainstream, neavând, practic, concurent pe piața muzicală din România. Și asta, în condițiile în care piesele nu sunt deloc ușurele. Ba mai au și chitări, ceea ce poate fi considerat un afront în FM-ul actual :)

Și totuși, iată că numele ăsta s-a tatuat bine în tot ce înseamnă canal media și își urmează trend-ul ascendent. De la piesă la piesă, de la clip la clip, de la concert la concert, lucrurile devin tot mai bune, brand-ul tot mai puternic.

Carla’s Dreams este un pachet complet – muzică și imagine; este fără îndoială un vendor serios. Iar asta s-a văzut la concert prin numărul mare de tricouri și hanorace purtate de fani.

Dincolo de melodii, muzica înseamnă business, iar la Carla’s set-up-ul este bine pus la punct.

Gata, nu vă mai plictisesc. Vă las cu piesa!

Foto Credit: The Storyalist

Link-uri sponsorizate

Comments