Avort cu acordul tatălui – tâmpenia anului

eu4
Link-uri sponsorizate

Din ciclul ‘ce prostii mai pun la cale politicienii’, azi vreau să vorbim despre o intiativă cât se poate de idioată. Nu știu cine a scos-o, însă jur că mi s-a ridicat părul pe mine.

Cică politicienii români, specialiști în dume, vor să facă o lege prin care femeile să nu mai aibă dreptul să facă avort fără să-i ceară okay-ul tatălui.
Ați auzit o prostie mai mare ca asta?

Ce ar însemna o astfel de lege? Ca femeia să nu mai aibă dreptul de decizie asupra propriului trup, ceea ce mi se pare de-a dreptul hidos.

Nu mai spun că toată povestea asta ar putea genera o grămadă de abuzuri.

Cum să-ți treacă prin cap o asemenea idioțenie? Și dacă femeia nu știe cine e tatăl? Se poate întâmpla. Dacă ăla a dispărut și nu mai poate da de el? Ce face? Naște, doar pentru că niște idioți de politicieni vor asta? Dacă tatăl spune: ‘nu îți dau voie dacă nu-mi dai 2000 de euro?’

Iar exemplele pot continua.

Sincer, eu sper ca această inițiativă să nu se transforme în lege. Chiar ar transforma-o pe femeie în prizoniera bărbatului, or asta mi se pare că încalcă grav drepturile omului.

Să ne înțelegem, orice femeie este liberă să decidă ce vrea să facă cu propriul trup. Este părerea mea și mi-o susțin până în pânzele albe.

În plus, nu prin asemenea decizii stupide scazi numărul de avorturi din țară, ci prin EDUCAȚIE!

Prin educație sexuală în școli! Nu degeaba suntem campioni europeni la avorturi. Nu vi se pare normal să fie așa, din moment ce avem generații întregi de copii needucați din punct de vedere sexual?

Am spus-o de nenumărate ori și o repet – educația sexuală în școli este cât se poate de obligatorie dacă vrei să ai o societate sănătoasă la cap!

Nu are cum să facă rău, chiar dacă popii vor urla ca nebunii la televizor. O persoană educată, un copil care a învățat noțiuni clare despre sexualitate și protecție, va avea șanse mai mici să o dea în gard atunci când se va trezi în vreo domnișoară. Va avea informația, va cunoaște ce trebuie să facă pentru a nu intra în belele etc… Va fi decizia lui dacă o comite sau nu.

Or, așa, pe fondul lipsei de educație, nu putem vorbi despre decizie, ci despre proporțiile dezastrului.

Eu aștept cu interes momentul în care politicienii români își vor asuma în sfârșit un proiect de introducere a educației sexuale în școli. Și nu genul ăla mascat, ci pe față. Educația sexuală trebuie să fie materie de sine stătătoare!

Treziți-vă, trăim în 2017!

Link-uri sponsorizate

Comments