Și curvele gătesc!

sluttybun4
Link-uri sponsorizate

Vreau să încep anul 2017 cu o discuție despre curve! Cu o lupă aplicată asupra acestui mult discutat segment de populație – curvele!

Nu mă refer doar la femei. Din câte se pare, există destule curve masculine :)

Acum, de unde pornim discuția? De la o vorbă din bătrâni, o vorbă care atrage câteva nuanțe interesante, zic eu.
Iar vorba aia sună cam așa: ‘nu faci din curvă gospodină!’

Pentru a putea porni o discuție cât de cât firească, ar fi bine să definim cele două tabere -curva și gospodina!

Să începem cu ‘stricata’. De unde i-a venit ei numele ăsta? Eu cred că de la tupeu. De la tupeul de a-și trăi viața așa cum crede. Sigur, există unele creaturi care-și trăiesc viața fără scrupule, sfidând orice principiu moral. Nu putem omite acest aspect. Însă, în același timp, există și creaturi care au primit această titulatură pe nedrept. Singurul lor păcat este că arată mai bine, se exprimă mai bine, miros mai bine sau au un statut mai înalt decât creaturile care le judecă :)

Vedeți, segmentul curvelor are multe ramificații, nu doar una.

Până să apucăm să aplicăm ștampila de ‘curvă’ sau, după caz, ‘curv’, trebuie să analizăm nițel contextul, firul întâmplărilor. Nu de alta, dar ar fi păcat să ne înșelăm grav, nu credeți?

Recunosc, mi-am dorit de ceva vreme să atac și această vorbă din bătrâni. Iar momentul a venit acum, după ce am citit ce a scris Emma Zeicescu AICI.

Nu comentez ce a scris ea, ci vă spun doar atât, un adevăr: Emma are dreptate – și curvele gătesc!

Și aici iau în calcul toate ramurile acestui capitol uman. Și pe cele care-și vând trupul pe bani și pe cele care-și oferă serviciile libidinale pentru a crește social și pe cele care se bagă peste relațiile altora cu o plăcere fantastică și pe cele care nu merită această ștampilă… aici le bag pe toate curvele și pe toți curvii.

Și curvele gătesc și curvele sunt femei de casă, doar că la ele acasă există mereu musafiri :)

Asta este diferența dintre ele și gospodine! Curvele pot fi și gospodine dacă vor! De aici pleacă problema :)

Ce nu-mi place mie cuvântul ăsta – gospodină!

Numai cât îl pronunț și în fața ochilor mi se zugrăvește un portret de femeie plictisitoare, lipsită de orice fel de șarm, o femeie care a fost dresată, pardon, crescută, cu scopul de a deveni prestatoare de servicii în casă: să facă mâncare, să calce, să spele etc…

Normal că dacă le pui pe cele două în competiție, curva va câștiga detașat!

Mai aveți vreun dubiu?

De aia spun, doamnelor, fiți doamne! Nici curve și nici gospodine! Fiți undeva la mijloc, în acel echilibru care vă transformă într-un punct de atracție de nerefuzat.

Fiți și puțin gospodine, dar cât să vă fie vouă bine; dar și puțin curve – cât să vă fie și vouă bine, dar și lui :)

Dacă sunteți ba una, ba cealaltă… e nasol.

De la curve împrumutați acel set de aptitudini care-l fac pe bărbat să se urce pe pereți; iar de la gospodine… acele aptitudini care dau căminului căldură. Adăugați toate astea peste un set puternic de valori și voila… rezultă o doamnă în adevăratul sens al cuvântului.

Fiți doamne, că de curve și de gospodine s-au săturat toți!

Fiți profesioniste, ce dracu’!

Foto Credit: minimalisti.com/

Link-uri sponsorizate

Comments