Copiii nu pot fi cumparati cu bani

nu
Link-uri sponsorizate

Cristi Borcea se poarta ca un copil caruia ii plac savarinele. Si ii plac atat de mult, incat nu refuza niciuna. Doar ca, in cazul de fata, savarinele sunt blonde si au fesele ronde.

Borcea este exemplul clasic de barbat care nu si-o poate tine in pantaloni, de barbat complet neasumat. Pe scurt, are bani si poate sa si-o bage in orice ‘scorbura’.

Si, slava Domnului, veverite naive (sau nu) sunt destule.
Partea proasta este alta – domnul Borcea lasa urme peste tot pe unde trece, ca un limax biped. El este un fabricant clasic de destine schilodite.

Da, ati citit bine!

Cam asta sunt copiii lui, toti cei 6, plus cel care este pe drum – destine schilodite.

Da, stiu, Borcea are bani, multi bani. Deci isi permite sa ‘ii creasca’. Numai ca nu banii cresc copiii, ci parintii!!!

Asta nu vor sa inteleaga oamenii astia! Copiii au nevoie de iubirea parintilor si de prezenta si implicarea lor.

Un copil care creste fara prezenta unuia dintre parinti se dezvolta pe jumatate. Femeia chiar nu poate suplini rolul barbatului in viata copiilor.

Pe ei insa nu ii intereseaza acest aspect – el le fute si le insamanteaza pe toate; iar ele se gandesc la felii din averea lui. Nici vorba de iubire sau de fericire in tot acest context. Este doar o alta poveste cu amante care devin sotii.

O uriasa minciuna scumpa!

Despre Pelinel nu vreau sa vorbesc. Pare exemplul clasic de femeie care se baga in casa altora! Cel putin asa arata la suprafata povestea asta. Si, ceea ce mi se pare si mai si este faptul ca o face cu o nonsalanta iesita din comun.

‘O sarcina nu deranjeaza pe nimeni, indiferent de context’ – spunea ea ieri la Antena. Asa e, nu sarcina deranjeaza, ci efectele ei. Alea la care tu nu te gandesti. Sau te gandesti si te doare-n tanga!

‘Nu am distrus casnicia nimanui’ – a mai spus ea. ‘Nu, doar ai facut un copil cu sotul altei femei’ – i-a raspuns Simona Gherghe. Am adorat-o pentru replica asta.

Vedeti cata inconstienta? Oamenii astia se inmultesc fara sa se gandeasca la efecte.

De ce? Pentru ca pe ei nu ii intereseaza viata, fericirea, respectul… ci doar ceea ce au.

Cum vor creste acesti copii? Cu acelasi pattern de triangulatii si amantlacuri. Doar se poarta… la ei in casa! Pardon, in toate casele :)

Link-uri sponsorizate

Comments