Doar vocea conteaza?

vocea
Link-uri sponsorizate

Tudor Chirila are dreptate – ‘Vocea Romaniei’ este unul dintre cele mai curate formate de televiziune din Romania. Sunt de acord!

Si spun asta pentru ca ma numar printre oamenii care se uita la Vocea Romaniei. Asta este si motivul pentru care imi permit sa il contrazic pe Tudor atunci cand ne readuce aminte motto-ul emisiunii – ‘doar vocea conteaza!’

Oare?
Pentru cine conteaza doar vocea? Pentru jurati? Pentru specialistii din industrie? Pentru concurenti?

Pentru cine?

Daca ne uitam la public, e clar ca pentru el nu doar vocea conteaza. Daca ar conta, daca ar fi asa, stimabilul actor din Las Fierbinti nu ar mai fi in show in acest moment.

Da, o spun ferm – nu imi place musiu Rait, oricate injuraturi o sa-mi atrag!!!

Nu imi place si basta! Dupa parerea mea, omul nu are nicio treaba cu muzica! Aaaaa, ca se bucura atunci cand are microfonul… asta e o alta discutie. Si nebunul satului s-ar bucura :) Carciumile sunt pline de oameni bucurosi, de oameni care canta la o rachie… Insa de aici si pana la a accede in fazele finale ale unui show care are drept motto – “doar vocea conteaza” e cale luuunga de tot.

Sa fim seriosi, pe Rait l-a votat publicul – adica telespectatorii Las Fierbinti. Si, din pacate, juratii l-au menajat prea mult. Sigur, nu am fost in sala, insa ce am auzit la televizor a fost horror, mai ales incercarea de a canta Joe Cocker. Pe toata durata piesei aveam senzatia ca pe musiu Rait il jupuiau de viu niste paraziti pitici… Pur si simplu aveam senzatia ca cineva il scufunda in acid, iar el, saracul, nu stie cum sa ceara ajutor.

Insa asta nu este singurul caz de acest gen. Il mai tineti minte pe Stefan Stan? El a si castigat Vocea Romaniei. Cam nasol zic!

Semn ca iata, nu doar vocea conteaza… nu si pentru cei care privesc si voteaza din fata televizorului.

Nu sunt paranoic sa spun ca exista masinatiuni… departe de mine asta. Insa sunt unele chestii care se vad urat si dau urat la impresia artistica a show-ului.

Ar fi ciudat sa vedem o situatie in care Cristina Balan si musiu Rait ar ajunge la mana publicului. Ia ghiciti cine ar castiga? Vocea?

Ma indoiesc! Si atunci, draga Tudor, cum e?

Conteaza au ba?

Foto Credit: vocearomaniei.protv.ro

Link-uri sponsorizate

Comments