Dragostea incepe dupa ce facem dragoste

eu_nou
Link-uri sponsorizate

Frumoase cuvinte ale lui Andre Moreau.

Daca ar fi sa rezumam dragostea noastra strict la momentele de intimitate fizica, am fi niste adevarati performeri ai asternuturilor.

Unii ar iubi 2 minute, altii 7, altii 13, iar cei mai putin fericiti ar suferi de disfunctii… sufletesti.

Mai mult, pentru prima data in istorie, s-ar inregistra si iubirea care moare la intrare, dar si iubirea care poate renaste din propria cenusa, iubirea penix :))

Da, “dragostea incepe dupa ce facem dragoste”. A se citi “iubirea incepe dupa ce facem dragoste”.

Ohooo ce drum interesant. Oamenii nu pot sa faca dragoste din prima. Ai nevoie de un nivel ridicat de dezvoltare pentru a reusi acest lucru. Asta una! Doi – si, zic eu, cel mai important – ai nevoie de doua persoane conectate in acelasi timp – ceea ce nu intalnesti chiar la orice colt de strada.

Partea cu adevarat trista este ca multi oameni nu reusesc sa ajunga sa faca dragoste niciodata. Ei raman la pulsional. Pentru ei, termenul “dragoste” este doar un make-up pentru futut!

Le e jena sa spuna “ne futem”, asa ca spun “facem dragoste”. In realitate, ei nu trec de fizic, ei nu ating psihicul si sufletescul.

Sigur, sexul nu este ceva rau, departe de mine sa spun acest lucru. Sexul este in orice conditii “rau necesar” :) Nu are sens sa mai scriu despre beneficiile sexului.

Dragostea este insa putin altceva, este o treapta superioara pe care o accesezi doar cu deschidere. Daca ai cifrul emotional blocat, este imposibil sa o atingi!

Asta se intampla si in cazul convingerilor inguste! Chestia asta cu cifrul blocat este ca si cum ai vrea sa joci intr-un film porno… cu lumina stinsa! Nu merge! Ai nevoie de cadru! Daca ai stins lumina… dispare si cadrul, iar oamenii ar privi un imens dreptunghi negru care geme :))

Dragostea se acceseaza cu mastile si armurile date jos! De asta este atat de frumoasa! De asta si fug atatia oameni de ea! Sexul e safe! Dragostea te dezbraca de toate cele!

Ei bine, partea frumoasa este ca atunci cand esti complet dezbracat, dragostea iti mai ofera un cadou, poate cel mai frumos dintre toate – IUBIREA!

Iar atunci cand incepi sa cunosti iubirea chiar nu mai vrei sa te imbraci la loc. Stai dezbracat si te bucuri de fiecare traire in parte.

“Dragostea incepe dupa ce facem dragoste”! Asta este! Ce pacat ca unii vor sa inceapa inainte sa invete sa faca dragoste!

Ce ti-e si cu graba asta…

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments