Simona Halep – tradatoarea de neam si tara

simona halep
Link-uri sponsorizate

Gata, Simona Halep nu mai este buna! “I s-au urcat vedetismele la cap!”, “Incepe sa refuze sa joace pentru tara!”, Apare in reclame, isi cumpara masini scumpe”… “Este o mercenara!”

Nu vi se par haiosi concetatenii astia patrioti? Urla patriotismul in ei!

In realitate, pentru oamenii care gandesc asa, valorile sunt doar niste pansamente care se imbacsesc.

Ele sunt bune cata vreme rana (sufletului) este inca deschisa. In momentul in care incepe sa se contureze putin coaja, hop si ei isi aduc aminte ca nu mai e nevoie de pansament.

Fix asa se intampla cu valorile! Ele nu au legatura cu ideea de patriotism, ci cu adancimea ranilor sufletesti ale acestui popor. Rani, frustrari si resentimente! Rani, frustrari si resentimente generate de zeci de ani de neajunsuri si de neimpliniri.

Anul trecut, inainte de Roland Garros, mi-am permis sa scriu ca nu ii multumesc Simonei Halep. Desi nu o atacam cu absolut nimic, ba chiar ii laudam performanta (dar atat), mii de patrioti mi-au dorit moartea, m-au sfatuit sa plec din tara sau m-au facut poponar.

Ei bine, fix aia isi ataca acum idolul! Fix aia spun acum ca Simona Halep este o mercenara pentru ca a refuzat sa joace in Fed Cup.

Din punctul meu de vedere, toti patriotii, in frunte cu domnul Ilie Nastase, pot sa-si bage steagul in cur! Cu patriotism cu tot! De ce?

Pentru ca Simona Halep reprezinta Romania oriunde joaca! Si da, ea are dreptate cand spune “joc zilnic pentru Romania”. Asa este!

Asa ca patriotii de serviciu ar fi bine sa-si puna niste gheata pe creier.

Oricum, mie imi place tot haosul asta patriotic. Stiti de ce? Pentru ca arata cat de mult jeg se ascunde sub acest termen, cat de multa ipocrizie, cata mizerie umana. Patriotismul nu inseamna dragoste de tara, ci interes!

Punct!

Interes imediat, pentru ca pe termen lung, tara iti va multumi cu o diploma si niste flegme aplicate pe fata… a, pardon… si cu rafale de mitraliera atunci cand vei muri… in saracie!

Foto Credit: fanatik.ro

Link-uri sponsorizate

Comments