Va invit la joaca! Start vot!

eu45
Link-uri sponsorizate

“Buna, am placerea sa te anunt ca blogul tau a fost nominalizat la categoria Cel mai bun blog la Premiile Radar de Media 2015” – asa suna mesajul pe care l-am primit aseara pe Facebook.

Prima reactie a fost sa ridic usor din sprancene. Apoi am aruncat un ochi peste lista nominalizatilor.

Nume grele acolo – Cabral, Dan Negru, Teo Trandafir, Victor Ciutacu, Serban Huidu, Lucian Mandruta, Andi Moisescu, Radu F, Alex Chermeleu sau Otrava.

“Ce mai competitie” – mi-am spus. Si totusi, eu nu concurez cu nimeni.

Nu asta este scopul pentru care am lansat blogul, nu pentru a castiga premii.

Si totusi, as fi ipocrit sa spun ca nu ma onoreaza aceasta nominalizare dupa doar 1 an de blog. Asta inseamna ca ceea ce am scris nu a fost degeaba, asta inseamna ca toti oamenii care rezoneaza cu textele mele conteaza si pentru altii, nu doar pentru mine.

Recunosc, sunt incapatanat si incomod – lucru care s-a simtit cu varf si indesat in cei 17 ani de presa. De la bun inceput am crezut in ideile mele si m-am luptat cu multe mentalitati paguboase la mai toate publicatiile la care am activat.

Intotdeauna am crezut in dezbatere – insa in acea dezbatere de idei, civilizata, fara tente de marlanie.

Intotdeauna am crezut in continutul original, relevant pentru anumite plaje de oameni.

Intotdeauna am crezut ca ceea ce faci cu pasiune, implicare si suflet nu poate ramane fara rezultate.

Din pacate, de-a lungul carierei in presa am fost cam singurul care a crezut in lucrurile astea si nu ma mira ca presa arata cum arata in acest moment.

Aceasta nominalizare ma bucura si din acest punct de vedere – imi confirma faptul ca drumul pe care am apucat-o este unul corect si ca lucrurile in care am crezut in ultimii aproape 20 de ani functioneaza, chiar daca e nevoie sa le faci singur, departe de toate mentalitatile comunistoide din media.

Vulpescu.eu a fost de la bun inceput o terapie cu mine, deci nu o competitie si nu am de gand sa-l transform vreodata in asa ceva.

Blogul asta are drumul lui asa cum il vad eu si daca va fi sa apara si premii pe parcurs, ele vor aparea ca o incununare a acestui drum si nu in urma unor confruntari in transeele blogosferei.

Da, am ales sa scriu despre relatii, iubire si comportamente, despre lucruri umane, firesti… pentru ca acolo ma dezvolt, in zona aia ma pregatesc, pe drumul asta vreau sa merg mai departe dupa terminarea studiilor.

Stiu ca unii cred ca ceea ce fac este facil, superficial sau mai stiu eu cum… Eu le spun doar atat – daca aveti senzatia ca scriitura despre relatii este usoara, atunci va invit sa traiti cateva zile alaturi de mine pentru a vedea ce inseamna asta – sute de carti de specialitate cititite, documentare zilnica… toate astea asezonate cu o experienta de viata zic eu destul de mare.

Drept urmare, va multumesc pentru suportul acordat in acest an de cand am inceput sa scriu pe blog si va provoc la joaca!

Da, la premiileastea publicul este cel care voteaza. Eu nu pot sa va rog sa ma votati! Faptul ca ma cititi este deja o onoare pentru mine.

Pot insa sa va provoc la joaca. Da, votati in joaca, daca aveti chef, timp si credeti ca acest blog merita votul vostru. Daca nu, puteti sa-i votati pe ceilalti… eu nu ma supar… sunt oameni de calitate, oameni care pun pasiune in ceea ce fac.

Daca vreti sa votati, o puteti face AICI – eu va multumesc oricum!

Link-uri sponsorizate

Comments