Nici curvele de lux nu mai sunt ce au fost

eu7
Link-uri sponsorizate

Dosarul “prostituate pentru VIP-uri” ridica doua plaje interesante de discutie.

1 – care este nivelul prostituatelor de lux din Romania si 2 – ce fel de milionari are tara asta?

In momentul in care sefa unei asa-zise retele de prostituate de lux este poreclita “stramba”, iar fetele se zbat la marginea analfabetismului, sa ma ierte bunul Dumnezeu dar nu stiu despre ce fel de lux vorbim?

Dupa parerea mea, o curva de lux este – asa cum ii spune numele – de lux! Ce inseamna asta?

Simplu – este o fata unsa cu toate alifiile – este scolita, stapaneste arta conversatiei, a flirtului si a sexului, se imbraca bine, miroase bine, se intretine etc. Si inca un element extrem de important – nu se expune!

Or, in cazul de fata, toate fetele din dosar se afla in afara criteriilor de mai sus. Nu, la noi luxul se cladeste taman pe dos – adica prin expunere! Cu cat fesele duduilor apar mai mult la tv, cu atat ele devin… numai bune de licitat!

Acum poate intelegeti in sfarsit care este rostul acestor fete in presa – tv sau ziare. Cota lor creste direct proportional cu numarul aparitiilor, cu durata aparitiilor si mai ales cu rasunetul scandalurilor in care sunt implicate.

Nimic de lux daca ma intrebati pe mine. Ba chiar mi se pare ca fetele care-si vand trupurile pe tot felul de site-uri sunt mai sus ca nivel decat alde Pamfile, Crudu, Trasca, Tonu si celelalte fete care au ajuns la Politie.

Citind cateva stenograme cu discutiile dintre fete mi-am dat seama ca ele sunt manate de un singur gand – FOAMEA!

In cele mai multe cazuri vorbim despre niste fete de conditie extrem de modesta, care au ajuns “dive” folosindu-se de cea mai veche meserie din lume. Cam asta ar fi reteta pe scurt. Niste fete care castiga 5-600 de euro la tv, dar care au genti de 2-3.000 si conduc masini de 50-60.000.

Nu cred ca exista vreun argument logic si nici vreun calcul matematic rezonabil care sa nu dea cu virgula in aceste situatii.

Trecand de partea cealalta, as spune ca mi-e rusine cu milionarii Romaniei!

Ba chiar as spune ca mi-e mila de ei. Trebuie sa ai o doza uriasa de tristete (si de incultura) ca sa ajungi sa te bucuri la asemenea “vedete”. Culmea e ca unii se si casatoresc cu fetele astea. Oare ce o fi in capul lor?

Nu vreau sa par nici penibil si nici superior, insa stau si incerc sa-mi imaginez varianta in care as fi in locul lor… Ca as face? In niciun caz nu m-as inhaita cu astfel de individe.

De ce? Pentru ca atunci cand intri in acest joc… risti sa-ti sune Politia la usa, ceea ce, iata, se si intampla!

Concluzia? Nici curvele de lux nu mai sunt ce au fost si nici milionarii… cel putin aici, la marginea Dambovitei.

Link-uri sponsorizate

Comments