One night stand sau one life stand?

eunou2
Link-uri sponsorizate

“Tu ce preferi – sa te abandonezi in bratele necunoscutului sau preferi caile batatorite?” – m-a intrebat cineva nu cu mult timp in urma.

Greu raspuns. Cred ca fiecare om are o latura de explorator, fiecare om are curiozitati si este interesat de nou.

Unii mai mult… altii mai putin.

Suntem diferiti, deci este firesc sa fie asa. Asta este si motivul pentru care nu poti generaliza, nu poti spune ca barbatii fac asa si femeile altfel.

Sunt cazuri si cazuri in functie de nivelul de dezvoltare al fiecaruia. Si la mine s-a intamplat ca uneori sa ma las dus de necunoscut. In relatii insa, prefer fara sa clipesc one life stand-ul – un concept misto scos de Mihaela Carlan pe Catchy.

One life stand! Hm, ce misto suna! One night stand este ca fitilul ala de la dinamita – arde repede, face boom si se imprastie in mii de bucati.

Si, ca sa fim sinceri – nu orice one night stand merita sa fie tinut minte.

Cineva scria intr-un comentariu ca acolo unde exista chimie exista si potriveala. Nu e obligatoriu. Chimia si potriveala sexuala pot fi chestiuni diferite uneori – adica okay, hormonii incep sa-ti urle prin corp, insa poti ajunge sa-ti dai seama ca “dansului” trupurilor ii lipseste ceva.

Am mai scris-o si o repet – nu imi plac one night standurile. Prefer aventura mult mai complexa a one life stand-ului.

Asta implica sa cunosti, sa aprofundezi, sa te joci… si mai ales sa te reinventezi permanent alaturi de persoana de langa tine.

E? Asta da provocare!

La one night stand e simplu – vezi, doresti, gusti… pleci.

La one life stand e mai complicat – vezi, doresti, gusti … ramai, dupa care o iei de la capat… de fiecare data incercand sa-l privesti pe celalalt cu alti ochi, dintr-o alta perspectiva.

Spre deosebire de one night stand – unde lucrurile se desfasoara pe un palier exclusiv libidinal; la one life stand lucrurile implica ‘sfanta treime’ – body-mind-spirit.

Da, one life standul este complet – el implica o cunoastere deplina a partenerului si mai ales un exercitiu constant al imaginatiei.

Si stiti ce e cel mai misto? Ca dupa intreg procesul asta de cunoastere sa ajungi sa servesti one night standuri alaturi de persoana langa care iti consumi one life stand-ul!

Link-uri sponsorizate

Comments