Nu ii spune sa rada! Fa-o sa rada!

Laughin
Link-uri sponsorizate

Zilele trecute am auzit fara sa vreau o discutie intre doi barbati. Unul, dupa toate semnalmentele casatorit (avea vizibile urme de praf in comportament), i se plangea celuilalt de faptul ca femeia lui este prea serioasa.

“Frate nu stiu ce sa ma fac, asta a mea nu rade nici sa dai cu tunul. Ce s-o fi intamplat? Ca la inceput nu era asa?” – spunea el oarecum ingrijorat.

“Ba, ai grija ca s-ar putea sa aiba pe altcineva” – i-a raspuns celalalt ca un foarte bun prieten.


“Cat de simplu se arunca pisica peste gard” – mi-am zis in gand. Tin minte ca la un moment dat, pe vremea cand aveam multe kilograme in plus, am decis sa ma apuc de sport.

Pur si simplu nu ma mai suportam. Care a fost reactia in targ? “Draga, ai grija ca asta are o amanta”. Sa tot ai asemenea prieteni, nu? :))

Nu m-am bagat in discutia celor doi, nu era treaba mea si in general e bine sa-ti vezi de drum in asemenea cazuri, insa i-as fi spus ingrijoratului asa – ‘te-ai gandit macar o secunda de ce femeia ta nu mai rade? Te-ai gandit macar o secunda ce aport ai tu la starea asta de fapt? Ai discutat cu ea? Ai ascultat-o? O femeie inceteaza sa mai rada atunci cand este roasa de ganduri, de probleme”.

Dar nu, el a preferat sa intrebe un prieten, iar prietenul i-a bagat mortul in casa.

Dupa parerea mea, atunci cand femeia nu mai rade, ar cam fi cazul sa incepi sa te gandesti sa-ti faci bagajul. Pentru ca daca tu nu mai esti in stare sa-i aduci zambetul pe buze, cu siguranta se va ocupa altcineva de acest aspect.

Desi nu toate femeile ies la alergat pe strazi sau merg la sala, ele adora sa rada pentru ca stiu ca rasul este un soi de maraton pentru suflet, este sanatate curata pentru gradina lor interioara.

O femeie care rade este ca un curcubeu, este deschisa, vie, ochii ii sunt jucausi, lucitori – au o lumina aparte in ei -, buzele se transforma in niste petale de trandafir proaspat udate de roua diminetii, iar dintii se arata ca niste piscuri superbe de munte.

O femeie care rade este un univers de care nu te mai saturi.

Cum sa nu te bucuri de un asemenea tablou?

Cum sa nu iei in calcul un aspect atat de important? O femeie care nu mai rade este ca un trandafir lasat sa se ofileasca in glastra.

O femeie care nu mai rade este o fiinta terna, deloc placuta, o fiinta de multe ori respingatoare, ce emana energii negative, o fiinta care da sa planga din orice, asteptandu-si verdictul – depresie.

Cum sa spui ca-ti iubesti femeia, iar ea sa nu aiba zambetul pe buze? Mi se pare imposibil. Zambetul este un rezultat al bucuriei, al fericirii, iar bucuria si fericirea sunt parte din iubire.

Intreaba orice femeie ce calitati si-ar dori de la barbatul ei si iti garantez in ca in cele mai multe cazuri – ca sa nu spun in toate – ea va mentiona inteligenta si simtul umorului.

Cele care nu mentioneaza aceste calitati si pun pe primul plan resursele sau aspectul fizic vor cu totul altceva, mai putin iubire. Ele vor cel mai probabil statut, confort material si cam atat.

Nu cred ca exista o femeie pe lumea asta care refuza sa rada.

Drept urmare, i-as spune oricarui barbat un lucru extrem de simplu – “stimabile, nu ii spune sa rada… fa-o sa rada!

O femeie fericita este o femeie care rade cu pofta!”

Foto Credit: coachkristenkelly.com

Link-uri sponsorizate

Comments