Cele mai misto cuvinte pe care i le poti spune unei femei

kiss
Link-uri sponsorizate

Zilele trecute mi-a aparut in feeder un link de pe studentie.ro. Nu stiu cum a ajuns in ochii mei, insa titlul suna cam asa – “cele mai hot cuvinte pe care i le poti spune unei femei”.

In mod normal, raspunsul ar trebui sa fie simplu. Si totusi, tinand cont de faptul ca “nu toate sunt la fel”, este posibil ca anumite femei sa considere “hot” tot felul de formulari.

Este posibil ca unele sa se simta bine atunci cand le spui ca sunt frumoase sau ca trupul lor este tonifiat sau ca au un zambet superb sau ca sunt inteligente… iar lista poate continua de la caz la caz.

In articolul cu pricina, pe care l-am rasfoit pe diagonala, cele mai hot cuvinte erau asa: numele ei (nu stiu in ce masura pica femeile in spagat cand le pronunti numele), iti ador… (aici exista sanse sa functioneze), cuvinte murdare – hm, ma indoiesc… nu toate femeile vor sa le spui ca ti-ar place sa ti-o suga si in sfarsit – am nevoie – aici nu stiu ce sa zic – cred ca exista femei care se bucura sa aiba langa ele barbati dependenti, insa nu stiu daca acest “am nevoie… de tine” este neaparat un excitant.

Depinde la ce tip de comportament ne referim.

Dupa parerea mea nu cred ca exista cuvinte mai misto decat cele doua, decat cuvintele alea pe care barbatii se zgarcesc sa le spuna.

Da, eu cred ca cele mai misto cuvinte pe care i le poti spune unei femei sunt “Te iubesc”.

Atunci cand ii spui “te iubesc”, ii prezinti practic un intreg univers, adica pasiune, intimitate si angajament.

In acel “te iubesc” intra tot ce se poate spune in cuvinte, este formularea completa, ea cuprinde sfanta treime – body-mind-spirit, cuprinde acea disponibilitate a ta de a construi un univers alaturi de ea.

Este parerea mea. Nu este obligatoriu ca toate femeile sa reactioneze la “te iubesc”, mai ales ca aceste doua cuvinte au fost de prea multe ori folosite aiurea sau pentru a masca alte interese.

Insa chiar si asa, eu cred ca nu exista alte cuvinte mai misto decat “te iubesc” – doua cuvinte simple… cat un univers.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments