Te-ai distrat?

distractie
Link-uri sponsorizate

Jur ca nu inteleg sensul acestei intrebari. E ca si cum ai intreba – “nu-i asa ca nu te-ai distrat?”

In week-end am fost la mare. Chef Scarlatescu ne-a convocat pe plaja Legendary. Si-a serbat ziua cu scoici la ceaun, curcan, porc la protap, vin si prosecco.

Si folk! Da, muzica era asigurata de un cantaret de folk.


Cumva, m-am simtit ca la Vama… pe plaja din Mamaia. Dupa un week-end petrecut la mare, a sosit bilantul, linia, finalul, concluzia unei prietene – v-ati distrat?

Jur ca nu plec niciodata de acasa cu gandul obligativitatii distractiei. Prefer sa vad ce se intampla la fata locului. Si nici nu ma gandesc – “trebuie neaparat sa mergem in cutare loc”. Sigur, nefiind un mare amator de Mamaia, ar fi si un pic aiurea sa spun ca vreau sa merg undeva.

Cand am fost intrebat daca m-am distrat, nu am stiut ce sa raspund. De ce? Pentru ca nu ne distram la fel. Fiecare om isi raporteaza distractia la propria stare de spirit si la propriile interese. Asta este si motivul pentru care de multe ori se intampla ca intr-un grup, unii sa isi doreasca sa mearga intr-un loc, iar altii in altul…

Pentru mine distractie nu inseamna neaparat sa dai turul plajelor – sa o iei de la Crazy si sa te opresti in Martinez sau sa mergi seara in Fratelli. E suficient sa stai linistit la H2O si sa savurezi o bautura la bar alaturi de prieteni.

Exista mari sanse sa ma simt mai bine pe plaja la un party cum a fost cel al lui Chef Scarlatescu – adica un party cu socializare – decat intr-un loc unde iti bubuie muzica in creier, transformand alcoolul in spritz.

Asa sunt eu. Nu ma dau in vant nici dupa betie si nici dupa haos. Iar atunci cand ma duc la mare, imi place sa ma bucur de tot pachetul – nu doar de partea nocturna. Vreau sa ma bucur si de plaja si de soare (chiar daca nu imi place sa stau la plaja prea mult), de o plimbare pe malul marii, de socializare la un beach bar si seara, de ce nu, de un party etc…

Nu pot spune ca ma intereseaza distractia cu orice pret. Daca vine… vine, daca nu… nu. Nu stau sa o provoc in vreun fel, insa nici nu fac o tragedie daca nu rad in fiecare secunda.

Atunci cand mergi la mare in cuplu, ai suficiente motive de bucurie. Nu ai nevoie de cohorte de oameni in jur pentru a te simti bine. Este suficient sa simti atingerea palmelor ei… Distractia? Este un termen la care fiecare se raporteaza cum vrea.

Link-uri sponsorizate

Comments