Barbatii sunt disperati dupa sex

eu12
Link-uri sponsorizate

Barbatii sunt disperati dupa sex, iar cifrele studiilor intaresc aceasta afirmatie cu varf si indesat.

Sigur, nu stiu cat este adevar si cat cocosim care sa dea bine la cercetare.

Sa nu ma intelegeti gresit – si mie imi place sexul la fel de mult.

Si totusi, exista unele studii care mi se par amuzante la nivelul cifrelor. Zilele trecute am vazut rezultatele unui studiu care incerca sa creioneze ‘ziua ideala pentru barbati’.

Ce puneau barbatii pe primul loc? Ati ghicit – sexul! Si nu oricum, ci nu mai putin de 4 ore de sex. Okay – sa ramanem putin aici si sa gandim. 4 ore? Interesant! Studiul nu specifica daca cele 4 ore sunt petrecute cu aceeasi femeie sau cu mai multe. Asta una!

Doi – la un asemenea ritm de viata, toti barbatii ar arata ca Temistocles din ‘300’. Or daca ne uitam in jur, vedem cam multe plici si barbati pufosi, deci treaba asta cu ziua ideala este doar un vis. Sa fim seriosi – cat rezisti cu un regim de 4 ore de sex pe zi? Cat dureaza pana spui prima oara – stop?

Revenind la ziua ideala pentru barbati, pe locul doi apare munca – 3 ore si 36 de minute. Atat ar fi suficient pentru un barbat intr-o zi ideala. Daca rationam putin, ne dam seama ca undeva pe la 4 ore de munca ar fi normal in general. In cele mai multe cazuri, programul de 8 ore inseamna campii intregi de menta frecata.

Mergem mai departe si ajungem la timpul petrecut cu prietenii si familia – adica 3 ore si 22 de minute. Lista este completata de 2 ore si 38 de minute alocata pentru mancare si bautura si incheiata cu 29 de minute pentru intretinere. Restul timpului este numai bun pentru somn. Cam asta inseamna o zi ideala pentru barbati – sex, munca, prieteni si familie, mancare si bautura!

Interesant mi s-a parut altceva si anume ca 51% dintre tineri se tem ca rateaza experiente importante de viata daca nu isi umplu tot timpul. Mai mult, 70% ar fi dispusi sa reduca numarul de prieteni daca asta le-ar oferi mai mult timp pentru alte activitati. Hm, nu vi se pare interesant? Oare ar fi dispusi sa renunte si la relatii? Eu nu sunt doar convins de asta, dar cred ca o si fac.

Cam asa arata barometrul unei societati isterice – tinerii se simt presati sa adauge din ce in ce mai multe experiente in vietile lor.

Ce inseamna asta? CONSUM – de energie, timp, nervi… Mi-e teama ca societatea moderna ii preseaza pe tineri sa bifeze experiente si mai putin viata.

Link-uri sponsorizate

Comments