Care e cea mai mare insulta pentru o femeie?

man
Link-uri sponsorizate

V-ati gandit vreodata care e cea mai mare insulta pentru o femeie? Eu am stat putin si am rumegat ideea si mi s-a parut interesant ce am descoperit.

Totul a plecat de la un articol citit pe un site american. La inceput am spus ca nu are cum sa fie asa. Mai tarziu insa, mi-am dat seama ca are sens.

Daca tineti minte, nu cu mult timp in urma am scris un text cu titlul – ce vrea un barbat sa auda de la o femeie – cuvintele magice fiind ‘vreau sa ma ajuti’.

Reactiile doamnelor au fost variate si ciudate in acelasi timp. Ei bine, asa cred ca se va intampla si acum, cand voi vorbi putin despre cea mai mare insulta pentru o femeie.

Care sa fie oare?

Sa le luam pe rand:

Sa-i spui ca e proasta?
Hm, cred ca a mai auzit asta, cel putin o data in viata. Femeile stiu sa iasa usor dintr-o astfel de provocare.

Sa-i spui ca e urata?
Daca are simtul esteticului dezvoltat, stie ca ce se vede in oglinda reprezinta realitatea si ca nu este vreo Adriana Lima, deci nici asta nu e o insulta. Iar daca se intampla sa se simta bine in pielea ei, chiar risti sa-ti rada in nas.

Sa-i spui ca e grasa?
Si aici ar fi de discutat. Daca are obiceiul sa se urce des pe cantar, atunci va cunoaste adevarul. Deci si asta pica…

Si atunci care sa fie cea mai mare insulta pe care i-o poti aduce unei femei?

Stati bine? Okay – pai e simplu – sa-i spui sa se calmeze atunci cand e nervoasa.

Pana aici! Am rumegat vreo doua zile problema si mi-am dat seama ca daca faci asta torni o cisterna de napalm peste un bat de chibrit aprins. Bubuie tati! Bubuie rau de tot!

De ce? In primul rand ca daca ii vei spune asta, prima reactie va fi sa creada ca o consideri dusa cu capul. Deci… naspa pentru tine.

Apoi, unde ati vazut voi femei care sa se relaxeze la comanda? Eu unul nu am vazut!!! Mai mult, daca ii spui asta se va simti jignita si te va acuza ca nu iti pasa de sentimentele ei. Deci… din nou naspa pentru tine.

Inca o chestiune – unde ati intalnit femei carora sa le placa sa li se spuna ce sa faca? Daca ati intalnit, eu unul intalnit va felicit!

Iata cateva motive care ma fac sa cred ca asta e cea mai mare insulta pe care i-o poti aduce unei femei.

Ce parere aveti?

P.S.: S-ar putea totusi sa existe o insulta si mai mare – sa-i spui ca nu o mai vrei!

Link-uri sponsorizate

Comments