Te stiam altfel de om

eu90
Link-uri sponsorizate

Cineva mi-a spus mai devreme – ‘te stiam altfel de om’. Pesemne deciziile pe care le iau in viata mea de ceva timp incoace ii supara pe multi.

Mai ales pe ‘flacaii’ care au crescut cu muzica mea si care, probabil, nu vor sa accepte faptul ca oamenii merg mai departe, se dezvolta, evolueaza.

De cand activez si in rap si in presa, cu o distanta de 3 ani intre ele, au existat zeci de oameni ‘dezamagiti’, zeci de moralisti care nu ezitau sa-mi explice ce e bine pentru viata mea, ce ar trebui eu sa fac si ce nu. Aproape ca imi traiau ei viata…

Exact oamenii care spun – ‘te stiam altfel de om, cu altfel de aspiratii’, de parca sunt cei mai buni prieteni ai tai, oamenii langa care ai trait, carora te-ai confesat.

O greseala uriasa pe care o fac foarte multi dintr-un orgoliu greu de inteles.

Nu dragii mei, nu ma cunoasteti!! Habar nu aveti cine sunt, ce idei am, ce gandesc, cum gandesc, ce vreau si ce aspiratii am.

Faptul ca mi-ati ascultat muzica nu v-a ajutat sa ma cunoasteti. Asa ca incetati sa mai oferiti sfaturi atunci cand nu vi le cer.

Asa cum am scris acum cateva luni – gura lumii nu ma intereseaza! Sunt mare, vaccinat, am trecut prin multe in viata, deci nu voi da socoteala niciodata pentru ceea ce decid sa fac cu viata mea.

In cei 20 de ani de rap, cu pauzele de rigoare, am transmis un anumit gen de mesaje. Sunt multumit de ceea ce am lasat in urma si sunt convins ca deciziile pe care le voi lua alaturi de Stoe Toxxic vor fi cele corecte, chiar daca ii vom supara si mai rau pe ‘flacaii’ care au crescut cu muzica noastra.

Am ajuns la un moment in care nu mai rezonam cu ceea ce se intampla in rap. Ideile noastre si nivelul nostru de dezvoltare personala nu mai au legatura cu lumea rap actuala. Nicio legatura.

Drept urmare, dupa spectacolul aniversar de la toamna vom schimba macazul muzical! Din nou!

Acelasi lucru il fac si in plan profesional – schimb macazul – nu si mesajul! De maine incep Storcatorul de stiri pe Libertatea.ro. Mi se pare cel mai bun loc in care imi pot expune ideile despre show-bizz-ul autohton.

O fac de vreo 10-12 ani la tv in diverse emisiuni si de 4 ani pe 220.ro. Acum am decis sa merg mai departe cu Libertatea.ro. Sunt un om care face presa de divertisment de atata amar de vreme, deci cam stiu ce scot pe gura si cum e mersul.

Este un nou inceput pentru mine, asa cum a fost si acest blog acum 5 luni.

Daca toti oamenii si-ar face treaba cu pasiune si nu ar mai pierde timpul cu sfaturi inutile, lucrurile ar arata mult mai bine in tara asta. Va plangeti ca nu aveti tara pe care o vreti?

Cata vreme nu o sa faceti nimic sa schimbati, ci doar o sa dati din gura de pe margine, nici nu o veti avea.

Link-uri sponsorizate

Comments