Campionii sexului oral

grafitti-agresiv-17
Link-uri sponsorizate

‘Tati, ce inseamna m**e’? Zbang!!! Cum sa-i explici copilului tau ce inseamna cuvintul ala care apare scris pe zidul scolii?

Fiica mea are 7 ani si nu stiu daca e momentul sa-i explic ca m**a este sexul oral in limbaj de maidan.

Si totusi, fiica mea a invatat sa citeasca si vede toate mesajele de pe cladiri.

Asa cum vede mesajele alea cu ‘m**e’, le vede si pe alea cu ‘vine’. Uneori ti se poate intampla ca pe acelasi perete sa scrie ‘M**e Borcea’ sau ‘m**e Becali’ si deasupra sau dedesubt sa scrie ‘Iisus vine’. Ce asezare, ce context, ce kitsch.

Cabral a postat o serie de fotografii cu zidurile pe care le-a intalnit in 25 de minute de plimbare prin oras.

Da, ai dreptate Cabral, m**a este sport national la romani, insa nu in asternuturi, ci pe strada, in societate… ba as indrazni sa spun ca si in suflet.

Indiferent de cartier, indiferent de oras, m**a este expusa pe toti peretii. La prima vedere, ai spune ca romanii sunt campionii sexului oral.

Ei bine, realitatea iti da doua palme atunci cand ajungi intr-o sala de cinema si vezi barbati care inca striga ‘fute-o ba’ si femei care rad isteric la vederea unui penis.

Dupa parerea mea, zidurile cladirilor sunt pline de m**e, iar asternuturile din casele romanilor sunt complet lipsite de sex oral.

Sustin din tot sufletul demersul lui Cabral si va intreb si eu – Credeti ca ar trebui sa scapam de mesajele agresive din oras?

P.S.: Am gasit pe Mediafax un exemplu excelent. Este vorba despre Sabin Chintoan, un artist care in timpul liber face adevarate opere de arta pe peretii din Arad.

arta

Mi se pare excelent ce face omul asta.

Foto Credit; cabral.ro

Link-uri sponsorizate

Comments