Solcanu e un bou!

eu77
Link-uri sponsorizate

Mizeria umana si prostia nu au orientare sexuala, culoare sau religie. Si, din pacate, chiar si oamenii la care nu te astepti iti pot arata ca au zone de mizerie sufleteasca, ca sa nu spun zone de prostie crocanta.

Mircea Solcanu nu se afla pe lista mutrelor care apar la tv si pe care le-as baga in zona de ‘asa nu’.

Chiar il consideram – si inca mai cred – ca este un baiat destept.

Cu toate astea, imi permit sa spun ca e un mare bou! Da, desi pare paradoxal si oamenii destepti pot fi uneori mari boi – contextul are un rol urias in acest sens.

Asa si in cazul lui – nu credeam ca o sa-l vad transformandu-se intr-un cutofil isteric.

Din pacate, s-a intamplat. Aseara am citit pe un site o declaratie care m-a lasat fara cuvinte. Reactia mea a fost – ‘ba esti prost’?

Nu am crezut! Asta a fost si motivul pentru care nu am vrut sa scriu despre asta. Am refuzat! Azi insa, am vazut declaratia preluata in presa.

Nu mai parea o gluma, un bluf. Sincer, inca sper ca Solcanu sa nu fi scris aceste mizerii.

Pe scurt, omul i-a acuzat pe parintii copilului sfasiat de caini ca profita de aceasta tragedie pentru a face bani.

Pana aici, nimic aiurea – chestiunea asta poate fi usor verificata – daca si-au luat bani exista cu siguranta niste hartii semnate cu posturile tv. Si eu am auzit ca si-au luat bani, dar neavand probe nu pot sa afirm asta.

Si mie mi s-a parut aiurea supra-expunerea lor la tv din zilele acelea, chiar si revenirea de ieri cu atacul cainilor din cimitir – am comentat la Antena Stars subiectul.

Si mai ciudata mi s-a parut aparitia bunicii la tv in acele zile de dupa tragedie, in conditiile in care ea a fost principala vinovata (parerea mea de parinte si a altora).

Pana aici Solcanu nu e bou. De aici incolo insa…

“Ori sunteți javre si câinii simt asta, ori ati terminat banii si vreți alții. Nu o sa primiti, duceti celălalt copil sa fie muscat si cine stie, dacă Bianca e ocupată poate o sa primiti.

Sper insa ca Bunul Dumnezeu sa va ia si celălalt copil, nu sunteți demni sa cresteti copii, pentru ca mai apoi sa-i invatati sa fie cruzi cu animalele.

Ce educatie oferiti copilului cand voi doi scelerati va ocupati Viata cu raportarea paginilor de pe Facebook care aparțin iubitorilor de animale?!?

Același timp sa-l folosiți mai des in educatia copilului care a rămas . Ce semanati aia o sa culegeti! Cum v-ati imaginat ca lasa Dumnezeu asa Inger sa-i otrăviți sufletul cu ura voastra ?!? Nu l-a lasat, dar atenție o sa-l ia si pe celelalt si nu trebuie sa-l mănânce vreun catel, exista si cancer si leucemie si tetrapareza. Spor la bani si la copii!”

Cum sa gandesti asa? Cat de josnic poti fi cu aceasta judecata oribila? Cum te mai poti numi om atunci cand doresti moartea unui copil?

Sa presupunem ca oamenii aia sunt niste nemernici, atunci cand gandesti asa, tu cum esti?

Cancer, leucemie, tetrapareza – niste boli crunte – pentru un copil care nu are nicio vina?

Prietene, esti idiot?

Eu sper din tot sufletul ca declaratiile astea sa nu-ti apartina. Altfel, mi-e teama ca nu esti doar bou, ci si bestie.

Link-uri sponsorizate

Comments