Un hetero intr-un club de gay

club
Link-uri sponsorizate

Serile trecute am fost pentru prima data intr-un club gay. Hei, nu o luati razna, am fost cu o femeie!

M-a dus la o zi de nastere si pot spune ca m-am bucurat, pentru ca nu avusesem niciodata ocazia sa vad cu ochii mei ce inseamna un club gay.

Cred a toti am vazut cliseele din filme – cu mustaciosi la bustul gol, purtand veste din piele si pantaloni cu bucile decupate.

Nici vorba de asa ceva! Si totusi, prima reactie a fost una ciudata. E putin aiurea sa intri intr-un club unde vezi in majoritate barbati dansand intre ei si cateva femei pe ici-colo – lesbiene sunt mult mai putine.

In rest, nicio diferenta fata de orice alt club – muzica e aceeasi – deci nu va ganditi la YMCA si alte clisee.

Nu va ganditi nici la barbati care se ling sau se calaresc. Nici asta nu am vazut.

Am vazut niste oameni care se simteau safe sa se distreze asa cum vor, sa danseze, sa bea ceva, sa socializeze… fara sa stea nimeni cu ochii pe ei.

Iar pe homofobi tin sa-i linistesc – desi nu cred ca eram singurul heterosexual din club, nu m-am simtit nici privit si nici agresat in vreun fel. M-AM SIMTIT CA IN ORICE ALT CLUB!

Acum, ca sa fac o gluma – ce face un heterosexual intr-un club gay? SE UITA LA FEMEIA CU CARE A VENIT!

Revenind, am observat o groaza de comportamente – tineri care abia si-au descoperit sexualitatea, tineri dansand singuri (admirandu-se in oglinzile clubului), am vazut si indivizi mai ciudati, ce pareau cumva prostituati, ce mai… un peisaj destul de pestrit.

Cand am plecat de acolo mi-am dat seama ca foarte multi barbati hetero condamna homosexualitatea bazandu-se pe niste clisee care, de cele mai multe ori, nu au nicio legatura cu realitatea.

Iar cei care spun – ‘cum frate sa vina unu’ sa-mi puna mana pe cur?’ traiesc in frica. Nu le e frica de gay, ci de propria sexualitate! Un om sigur pe sexualitatea lui nu gandeste astfel.

Una peste alta, am stat cateva ore intre alti oameni ca si mine, care se trezesc dimineata, merg la munca, au familii, oameni care simt, oameni care iubesc, oameni cu nevoi si dorinte fix ca si mine. Cu ce suntem diferiti? Cu orientarea sexuala!

Sa fie oare suficient incat sa apara URA? Eu cred ca nu.

Link-uri sponsorizate

Comments