Pentru o viata sanatoasa evitati sexul!

eu32
Link-uri sponsorizate

‘Pentru o viata sanatoasa se recomanda consumul moderat de zahar, sare si grasimi’, ‘pentru o viata sanatoasa se recomanda sa consumi 2 litri de apa pe zi’, ‘pentru o viata sanatoasa se recomanda evitarea excesului de alcool’, ‘pentru o viata sanatoasa este recomandat sa faci 30 de minute de exercitii fizice pe zi’… apreciez aceasta grija fata de sanatatatea populatiei, insa nimic despre sex?

La capitolul sex ce se recomanda? Sau sexul nu are legatura cu viata sanatoasa?

Sunt curios cum ar suna un asemenea indemn vis-a-vis de sex in pauzele publicitare de la tv?

O prima varianta ar fi – ‘pentru o viata sanatoasa evitati consumul excesiv de sex’. Naspa! Cum poti explica excesul de sex? Aici sa vezi problema – suntem complet diferiti fizic si mental, iar ce poate insemna exces pentru mine, poate fi parfum de tei pentru tine.

Drept urmare, un mesaj impaciuitor ar fi ‘evitati consumul de sex’. La cat de chef de sex au din ce in ce mai multi oameni, cred ca s-ar auzi ca la gol in zilele de meci – la prima afisare a unui asemenea mesaj ar vui blocurile, ar exploda internetul – atunci sa vezi postari – ‘e? ati vazut, ahtiatilor? Pana si astia zic ca e naspa sa faci sex. V-am zis eu ca unicul scop este perpetuarea speciei’ sau ‘visul meu a devenit realitate. de acum incolo pot iubi curat’ sau ‘in sfarsit, a dat Dumnezeu’!

Sexul ar fi aruncat rapid la cosul de gunoi, iar cei care ar scrie – ‘eu ce ma fac acum cand nu mai am ce sa fut’? ar fi raportati la Facebook, iar conturile lor ar fi sterse fara somatie.

Fac pariu ca s-ar organiza grupuri de rezistenta care si-ar trimite in secret gif-uri cu sex anal si ar scrie adevarate ode la adresa sexului de alta data.

Lumea s-ar scinda rapid, psihicul uman s-ar talibaniza, ura ar creste pana la cer…

Din fericire, un astfel de mesaj nu are sanse sa apara si stiti de ce?

PENTRU CA DACA VREI SA AI O VIATA SANATOASA SI FIZICA SI PSIHICA TREBUIE SA FACI SEX!

Cat si cum tine de alegerea fiecaruia…

Link-uri sponsorizate

Comments