Cea mai misto orgie e cea in doi

orgie
Link-uri sponsorizate

Cea mai misto orgie e cea in doi – spunea Alain Delon. Ii dau dreptate 100% chiar daca realitatea imediata vrea cu orice pret sa ma contrazica.

Am ajuns niste fugari in propriile vieti, niste fricosi… De teama sa nu fim rapusi de banal visam la orgii. Din romantici, ne-am transformat in esanjisti, din timizi ne-am transformat in niste modele de tupeu.

Suntem in stare sa facem orice pentru a sufoca ‘vechiul’, pentru a gaza rutina.

Si asta pentru ca ne temem ca dracu’ de tamaie de stampila timpului pe care scrie sec – PLICTIS! Si atunci, daca vom fi mai multi, cu siguranta vom avea sanse mai mici sa ne plictisim.

Si totusi, eu sunt de acord cu Alain Delon – cea mai misto orgie e cea in doi. Suna demodat, insa cred cu tarie in asta.

Pentru a obtine orgia in doi e nevoie insa de o gramada de ingrediente – in primul rand sa rezonezi cu propria viata! Si tu si partenera!

Atunci cand exista dezechilibre la nivel intern nu poti atinge nici macar o semi-stare de extaz, de orgie nici nu poate fi vorba.

Apoi trebuie sa existe acea chimie care sa permita calatorii incredibile pe taramurile simtirilor, pe taramurile placerii (deci sa rezonezi si cu partenera).

La capitolul ingrediente as adauga si o inteligenta erotica bine dezvoltata – doua persoane inteligente din punct de vedere erotic vor gasi intotdeauna decorul perfect pentru trairile erotice, evitand cu gratie plictiseala.

Un alt ingredient important este deschiderea celor doi pentru palpitant, pentru experiente incendiare care sa implice toate cele 3 laturi – minte, trup, suflet.

Orgia nu este doar cea carnala!

Un alt ingredient important este SINCERITATEA partenerilor vis-a-vis de propriile dorinte. Conteaza enorm sa stim sa fim sinceri cu dorintele noastre.

In sfarsit, ultimele doua ingrediente par la fel de importante – este vorba despre COMUNICARE (fara de care nu te poti abandona in bratele celuilalt) si IUBIREA.

Doar alaturi de persoana iubita poti avea parte de cea mai misto orgie! Restul sunt doar revarsari carnale lipsite de substanta.

Da, Alain Delon are dreptate – cea mai misto orgie e cea in doi!

Voi ce credeti?

P.S.1: De curând mi-am lansat prima mea carte, intitulata-Barbatii inteligenti nu au nevoie de amante. Daca nu ai apucat sa o comanzi, o poti face telefonic, la numerele: 0751492686 sau 0314382822 si online la adresa bookzone.ro.

Link-uri sponsorizate

Comments