Femeile se simt discriminate, barbatii chiar sunt

wash
Link-uri sponsorizate

Imi place chestia asta cu discriminarea femeilor. Si, in acelasi timp, cred ca a devenit un cliseu. De ce? Simplu – pentru ca femeile au evoluat foarte mult in ultimii ani, vizibil, din toate punctele de vedere.

Femeile au acces la functii de conducere, ele fiind prezente din ce in ce mai mult in board-urile companiilor; au acces in politica pana la cel mai inalt nivel, au reprezentare sociala pe toate planurile, ba chiar au ajuns in top 10 al celor mai bogati oameni ai planetei – topul anual realizat de Forbes.


Ca tot vorbeam de Forbes, ei bine, in topul celor mai bogati oameni din lume se afla 34 de femei. Asa ca despre ce discriminare vorbim? Ca jur ca nu inteleg…

Cred ca de fapt barbatii incep usor usor sa fie cei discriminati si, daca lucrurile continua pe acest fagas, in maximum 15 ani nu vor mai exista diferente intre sexe – femeile vor insela cot la cot cu barbatii si vor castiga cot la cot cu ei (deja o fac, ba chiar de multe ori castiga mai bine ca ei).

Si totusi, femeile inca tipa ‘Discriminare’, cand de fapt cei discriminati suntem noi, barbatii :)) (asta e si ‘motivul’ pentru care va cerem sa ne mangaiati :)).

Zilele trecute am vazut la o prietena pe Facebook cateva motive pentru care suntem discriminati. Mi s-au parut haioase si cu sens in acelasi timp

Iata 13 dovezi clare ca barbatii sunt cei discriminati cu adevarat:

1. Femeile pot fi promovate pe criterii gen sani, coapse, fund, buze. Barbatii trebuie sa aiba studii, experienta, competenta.

2. In caz de dezastre, catastrofe naturale, naufragii, femeile si copii sunt salvati primii. Barbatii întotdeauna la urma.

3. Daca doua femei se imbratiseaza, se tin de mana, se saruta, stau impreuna etc înseamna ca sunt prietene. Daca doi barbati fac asta, sunt poponari.

4. Daca o femeie nu se descurca cu banii inseamna ca are o problema financiara. Daca este cazul unui barbat, atunci el este un incapabil, un ratat, un neispravit.

5. Daca o femeie face mofturi, este capricioasa, cu toane, nu stie ce vrea, isi exprima liber emotiile, se destainuie, inseamna ca e “feminina”. Daca un barbat face asa, este imatur, slab, efeminat.

6. Femeile au dreptul sa manance gratis la restaurant, sa intre gratuit în cluburi etc. Barbatul plateste întotdeauna :)).

7. Daca o femeie singura nu face sex, este o femeie cinstita. Daca un barbat nu face sex, nu este barbat.

8. Daca vrea sa faca sex, femeia trebuie doar sa aleaga. Barbatul trebuie sa cucereasca.

9. Daca o femeie nu satisface sexual un barbat, nu conteaza. El este oricum multumit. Daca un barbat nu satisface o femeie, atunci este impotent.

10. Daca o femeie naste, devine sfanta. Barbatul ajunge sfant doar daca este rastignit pe cruce.

11. Barbatul trebuie sa fie tot timpul amabil, politicos, atent cu femeile. Ele nu au nicio obligatie in acest sens.

12. Femeile sunt numite “sexul frumos”. Barbatii, nu.

13. Un barbat, daca are o problema, trebuie s-o rezolve.

Deci? Cum e treaba cu discriminarea? Sa curga sange! :))

Link-uri sponsorizate

Comments