De ce merg barbatii la curve?

vulpescu1
Link-uri sponsorizate

Este o intrebare care le macina mai degraba pe femei. Noi, barbatii, nu stam sa ne gandim prea mult de ce o facem sau am facut-o.

Ca barbat care a trecut la un moment dat prin astfel de stabilimente, voi incerca sa nu condamn pe nimeni, ci pur si simplu sa enumar motivele pentru care cred eu ca merg barbatii la curve.

Ajuns la o anumita varsta si la un anumit nivel de dezvoltare, consider ca nu am nevoie de curve, dar nici nu ii pot arata cu degetul pe cei care o fac.


In primul rand vreau sa stabilesc la ce ma refer cand folosesc termenul de curva! Dex-ul spune asa – CURVa, curve, s. f. 1. (Pop.) Femeie care duce o viată desfranata. Prostituata. 2. Fig. Om ipocrit, josnic; cutra.

Cand spun CURVA, ma refer strict la prostituata, adica la acea femeie care-si vinde trupul cu scopul de a obtine beneficii financiare.

Nu ma refer la desfrau pentru ca nu sunt eu in masura sa stabilesc cine traieste in desfarau si cine nu si nici la ipocrizie, deoarece toti avem in noi o anumita doza de ipocrizie, deci toti putem fi ‘curve’ la un moment dat.

Asadar de ce ce merg barbatii la curve?

Motivele sunt variate si multe si nu, nu au nicio legatura cu impresia anumitor femei cum ca barbatii sunt porci.

Sa incepem:

1. Pentru ca pot – cata vreme aceasta meserie exista (si e cea mai veche din lume), barbatii pot sa mearga la curve din orice motiv.

2. Ca sa-si verifice masculinitatea

Exista barbati care au neplacerea sa traiasca alaturi de femei castratoare, femei care ii demasculinizeaza, ii fac sa nu se mai simta barbati. Si atunci, dorind sa-si confirme masculinitatea, ei merg la curve!

3. Pentru satisfacere uni-directionala

Multi barbati se simt presati de ideea ca sunt obligati sa fie protectori cu femeile, sa le implineasca nevoile materiale si spirituale. Drept urmare, ei merg la curve pentru ca stiu ca acolo EI sunt cei satisfacuti. Curvele sunt niste femei dedicate satisfacerii LOR. Chiar daca sexul cu o curva e iluzoriu si de cele mai multe fals, unii barbatii nu sunt foarte tare interesati de acest aspect.

4. Pentru ca poate fi oricum doreste

Avand in vedere ca el e stapanul, barbatul poate fi cum vrea la curve – agresiv sau ascultator, activ sau supus, egoist, parsiv etc… Curva a fost platita si face ce i se cere!

5. Pentru ca nu exista griji si responsabilitati

Cata vreme totul in lumea asta este instant, de ce nu ar fi si sexul la fel? La curve nu exista griji sau responsabilitati. Te duci, platesti, te descarci si te cari.

6. Cauta ceea ce nu au acasa

Unii barbati vor sa aiba parte de ceea ce nu pot avea acasa. Multi barbati au fantezii nerezolvate si nu toti au tupeu sa comunice cu sotiile sau iubitele lor ceea ce isi doresc. De aceea, pentru a evita eventualele certuri, prefera sa-si rezolve fanteziile la curve.

7. Tentatia fructului oprit

In Romania prostitutia e ilegala, deci exista mari sanse ca atunci cand mergi la curve sa te trezesti cu mascatii peste tine. Asta inseamna un plus de adrenalina. Sincer, daca vrei adrenalina, mai bine iti scoti prietena la o partida de sex in parc.

8. Nu au timp de pierdut cu flirturi si iesiri

Exista si barbati extrem de ocupati care isi rezolva asa dorintele venale. Ei nu au timp pentru flirturi si iesiri si atunci apeleaza la prostituate. De fapt, ei sunt genul de barbati care refuza orice fel de implicare emotionala si angajament.

9. Vor variatie

Exista si barbati care nu se multumesc cu o singura femeie. Asa functioneaza ei. Unii recunosc, altii nu, insa un lucru e cert – ei exista.

10. Sunt dependenti de sex

Exista si aceasta categorie de barbati.

Astea sunt motivele pe care le-am identificat eu. Nu cred exista un tipar masculin care apeleaza la serviciile curvelor.

Oricine se poate incadra – indiferent ca are sau nu studii superioare. Ba chiar poate fi barbatul pe care l-ai cunoscut aseara in club sau cel cu care te-ai sarutat acum cateva zile. Nu vreau sa fiu naspa, insa poate fi chiar sotul sau iubitul tau.

Eu nu consider utila aceasta practica, mergand pe ideea ca: 1. cata vreme am un creier nu trebuie sa platesc pentru sex, 2. sexul e mai mult decat o descarcare libidinala, 3. prefer sa si dau si nu doar sa primesc si 4. Printr-o comunicare reala esti mai aproape de orice fel de fantezii.

Va place sau nu, barbatii merg la curve, evident nu toti, insa nu are niciun sens sa incercati sa cautati vinovati.

Link-uri sponsorizate

Comments