Sunt modelul pe care nu am vrut sa-l am

eu_bu
Link-uri sponsorizate

Sunt modelul pe care nu am vrut niciodata sa-l am. Nu mi-am imaginat vreodata un model care sa-si faca atat rau. Deci n-am cum sa fiu un model. Doar un sinucigas si-ar dori un model ca mine!

Am gustat din viata cu pofta, uneori cu prea multa pofta. Jur ca nu mi-as imagina un model care fumeaza 2 pachete pe zi si bea 10 beri, vorbeste fara perdea si e incapatanat.

Cand eram mic visam sa ma fac soldat. In realitate, soldat nu am fost niciodata. Nu stiu cum, dar nu mi-a placut sa slujesc cauze impuse.


Nu stiu de ce, insa intotdeauna am fost ala care sta putin in lateral, ala care nu se arunca cu capul in zid fara sa filtreze putin gestul inainte.

Si nu, nu cred ca am fost un model, chiar daca multi ma vor contrazice. Ei bine, da, recunosc, ma pot considera fericit pentru ca am facut fix ce mi-a placut – 10 ani de sport, 17 ani de presa, aproape 20 de ani de rap. Toate mi-au placut si au venit natural in viata mea, neprovocate.

M-au chemat rand pe rand, m-au stimulat rand pe rand, m-au facut sa le iubesc rand pe rand, fara niciun efort.

Asta e si motivul pentru care nu regret nimic! Sunt pasi frumosi din dezvoltarea mea, cu greselile de rigoare… Sa ne gandim, am inceput sa cant la 17 ani, acum am 37 – nu vi s-ar parea stupid sa gandesc ca atunci?

Omul evolueaza si, odata cu el si prioritatile. Am fost certat de foarte multe ori de-a lungul vietii mele – am fost certat, apostrofat, luat peste picior – mi s-a spus ca m-am stricat, ca nu mai sunt soldat (de parca as fi fost vreodata), mi s-a spus ca ma vand – mai ales acum de cand scriu despre sentimente, experiente de viata si sex (acum sunt aproape PROSTITUAT, nu mai sunt true pentru ‘miscare’), am fost facut in nenumarate feluri.

Nu m-a deranjat si stiti de ce? Pentru ca tot ce am facut, am facut cu placere! Cand fumam, beam, ma drogam si cantam ‘secretul din gradina’ eram adulat – ‘mama ce tare frate, epic, genial, excelent – nemuritor’ etc… Acum, cand nu mai beau, nu mai fumez, nu mai fumez iarba si mi-am curatat viata de lucrurile nocive – sunt un ‘mos ramolit care abia a descoperit p***a”. Dar, pentru ca exista un dar… reprosul vine la pachet cu alinarea – ‘te respect’ :))

Viata e misto si jur ca nu mi-as dori un model ca mine – un individ care si-a batut joc de propriul trup si suflet, care s-a otravit constant, care a trait intens totul si care nu a reusit sa respecte juramantul pe care si l-a facut cu sine (sa nu divorteze ever).

Nu am nici cele mai mici atuuri pentru a fi un model. Competitia nu m-a atras niciodata.

Drept urmare:
Nu m-a interesat vreodata sa fiu cel mai bun MC
Nu am cantat niciodata ce se cere
Nu m-a interesat niciodata ce parere au altii despre mine
Am scris si spus intotdeauna ceea ce am simtit
Nu am vrut niciodata sa fiu cel mai bun jurnalist
Nu ma intereseaza sa fiu cel mai bun blogger.

Nu ma intereseaza nimic din toate astea. Nu am ce sa dovedesc. Ceea ce am facut, am facut cu placere.

Ceea ce voi face in continuare, voi face la fel… Nu am de ce sa ma justific pentru ceea ce fac. Raspund doar in fata propriei constiinte. Iar la capitolul asta sunt curat.

Acum sunt in proces de reconstructie si ma bucur de fiecare pas pe care-l fac. E adevarat, multe persoane dispar, chiar si dintre cele care m-au respectat (sau cel putin asa au spus), dar asta nu ma sperie. Schimbarea produce de la sine schimbari…

Stiti de ce nu ma sperie ce se intampla acum? Pentru ca abia acum incep sa lucrez la modelul pe care as vrea sa-l am.

Link-uri sponsorizate

Comments