Frumusetea cu termen de valabilitate

eu32
Link-uri sponsorizate

Frumusetea feminina are termen de valabilitate! Puteti sa ma injurati, insa chiar cred ca multe dintre voi au senzatia asta.

Pana pe la varsta de 20 de ani, femeile nu se gandesc prea mult la frumusete. Sunt tinere, fresh, emana hormoni sexuali, iubesc, au relatii, nu si responsabilitati, deci lucrurile curg fin.

Valabilitatea frumusetii feminine expira insa la casatorie! Pare bizar, insa cred ca se aplica in foarte multe cazuri. Altfel nu-mi explic de unde exista atatea femei care se prabusesc dupa primii 2-3 ani de casnicie si eventual dupa primul copil?


Zilnic vad extrem de multe femei care au ajuns undeva la 30 de ani arata de 50. Si ma intreb – de unde Dumnezeu vine asta? O femeie la 30 de ani trebuie sa radieze, sa fie vie, sa aiba tenul curat si nu brazdat de riduri si cearcane, indiferent daca are sau nu copii.

Oare ce se intampla gresit in toata combinatia asta? Cine a nascocit prostia asta ca dupa ce te mariti poti astepta pensia?

Ca gata, iesi de pe ‘piata’? Ce fel de mentalitate e asta?

Oare asta sa fie rolul frumusetii? De motor al gasirii unui partener? Dupa care gata, transformam totul in desert? Wow, jur ca nu inteleg de ce anumite femei au aceasta problema de respect elementar fata de sine.

Stiti ce e o haios? Exista totusi un moment de trezire – e cam dureros, dar el exista. Se numeste DIVORT!

Ce se intampla cu femeile care si-au neglijat aspectul atunci cand divorteaza? Renasc! Dau repede fuga la cosmetica, umplu salile de fitness, baga masaj, fitness, zumba, bumba si cum se mai numesc astea…

Baga spa… revin in business! Nu e ironic? Revin in business pentru a muri la loc!

Dupa parerea mea, frumusetea nu are varsta. Am cunoscut femei de 50 de ani de o frumusete rara – si fizica si sufleteasca; am cunoscut femei de 45 de ani de o senzualitate aparte (si sexualitate), femei de 40, femei de 37 – 38 de ani.

Dupa parerea mea – frumusetea tine de doua lucruri – de respect fata de sine si de o anumita stare de spirit, de o anumita evolutie spirituala.

Frumusetea nu are legatura cu sabloanele impuse. Nu vorbim aici despre bombe sexy. De aceea sunt socat cum unele femei aleg sa se acopere cu balarii, aleg sa-si otraveasca vietile, sa si le inchida.

E convenabil sa spui – ‘acum, ca m-am maritat, nu ma mai vrea nimeni, deci pot da iama in frigider’.  Dar oare cate se gandesc insa ca s-ar putea sa nu le mai vrea nici sotul?

Dragile mele, frumusetea este pentru voi, nu pentru noi. Frumusetea va apartine, noi doar o putem admira.

Va spun insa ceva care s-ar putea sa va doara – chiar credeti ca vreunui barbat ii place sa se culce intr-un pat de satin si sa se trezeasca intr-un sicriu?

Fiti frumoase! Pentru voi! Si bucurati-va de admiratia noastra!

Link-uri sponsorizate

Comments