Dictatura perfectiunii – o viata anti-celulita!

eu11
Link-uri sponsorizate

Un designer brazilian a inventat jeansii anti-celulita. Cum functioneaza? Simplu – pantalonii folosesc caldura corporala pentru a combate efectul ‘cojii de portocala’.

Caldura corporala este transformata in raze infrarosii, acestea sunt redirectionate spre piele si stimuleaza zonele predispuse la aparitia celulitei.

Trecand peste scepticismul manifestat de medici, stau si ma intreb – incotro merge dementa?

Pana unde o sa se intinda nebunia asta cu frumusetea obligatorie? Zilele trecute citeam ca intr-o tara din America de Sud s-au modificat manechinele din magazine – acum, manechinele au talia mica si sanii mari.

Asta este modelul de femeie pe care vor ei sa-l impuna. Azi citeam in DailyMail un studiu care spune ca femeile machiate sunt considerate mai atractive.

Hello! Nu vi se pare ca traim intr-o uriasa pacaleala? Sutiene push-up, operatii estetice, haine anti-celulita… si in general orice inventie care sa trimita in exil ideea de natural, de normal?

Ce mai e normal cand vorbim despre frumusete? Ce se premiaza la concursurile de miss? Naturaletea frumusetii feminine sau mana maiastra a unui make-up artist sau hair-stylist?

Ce Dumnezeu se intampla cu lumea asta? In curand se vor inventa oglinzile anti-celulita care se vor vinde la pachet cu jeansii anti-celulita. Sa nu cumva sa-si taie venele posesoarele de jeansi high-tech cand vad realitatea dura de pe propriile fese.

Asa, daca le dam noi o oglinda anti-celulita, le coafam gandurile si le facem fericite. Cata marsavie umana! In curand, barbatii vor purta lentile de contact anti-celulita, ca sa nu vomite cand vad realitatea de sub jeansii aia.

Nimeni nu mai are chef de imperfectiuni. Sa instauram dictatura PERFECTIUNII! Dictatura nevrozei. Naturalul nu mai e misto, nu mai e frumos.

Traiasca artificialul! Vivat pacaleala!

Din pacate, nu facem altceva sa ne pacalim pe noi insine si sa ne desertificam sufletele… In curand vom ajunge niste dune incapabile de a mai misca un deget fara furtuni emotionale impuse…

Fie ca va place sau nu, oricat ar incerca unii sa ascunda imperfectiunile sub presul realitatii vizuale, gunoiul de sub presul sufletului nu poate fi ascuns.

Link-uri sponsorizate

Comments