Proasta de Romania

eu44
Link-uri sponsorizate

Este o faptura lipsita de autenticitate si care nu poate functiona fara asocieri hollywoodiene.

Nu are rost sa va mai spun ca avem Pamele, Sharon Stoane si asa mai departe, pentru ca le vedeti zilnic peste tot.

De parca Maricica nu ar suna original. Proasta de Romania este ca un virus. In principiu, foamea care o mana spre acte reprobabile, recte regii (toate fac regii, mai mici sau mai mari) este hrana bio pentru producatorii de televiziune si pentru tabloizi.

Proasta de Romania hraneste consistent presa hulpava, bolnava de cifre si se bucura de cautare in randul pasionatilor de superficial.

Adica peste 70% din populatie. In general, ea are o singura pasiune – BANII! mergand pe ideea imprumutata de la o alta proasta celebra – ma-sa – cum ca femeia trebuie sa stea si sa sparga banii, dand la schimb petice umede de vagin.

Iar prostul trebuie s-o intretina, asta e menirea lui. Ce conteaza ca nu are nimic in cap? Ca isi pune poseta pe cap crezand ca e o papalarie? Mai tineti minte?

Proasta de Romania este fudula pana la Dumnezeu si inapoi. Ea vrea sa fie vazuta, sa-si etaleze prostia, ea vrea sa fie adulata pentru prostia ei, privita, rasfatata, tinuta in puf si palme (pe care si le ia acasa)…

Imediat ce prinde putin cheag, proasta de Romania renunta la Mamaia si vrea in Dubai, Monte Carlo sau in Barbados, acolo unde merg toate proastele cu staif.

Ce conteaza ca nu stie unde sunt toate locurile astea pe harta? Pentru ea, ca e Barbados sau Babardados… cam tot dracu’ ala e.

O fac pe ea cateva litere in plus sau in minus? Ea vrea plimbari pe yacht, dragostea e ceva stralucitor, plimbarile pe lac intr-o barca cu rame reprezinta ceva plictisitor si indecent..

Proasta noastra e data dracu’, sclipeste mai ceva ca pestisorul de aur si nu, nu indeplineste dorinte. Ea viseaza la seici si printi si uneori ii si gaseste. E si normal, saracii..

Pesemne s-au saturat de camile si atunci e firesc sa guste fara sa clipeasca ortostatismul biped slefuit pe centura Bacaului.

Proasta de Romania e un desert fecund. Secata de sentimente, ea copuleaza ca o rotativa inmultind cu un ranjet razbunator armata proastelor in cautare de statut.

Viata lor e o succesiune de jeturi fierbinti ce le apreteaza drumul spre stratosfera societatii. Ea este simpla, dar si complexa, la fel ca spasmul matelor ei.

Ea vrea doar masini, haine, multe haine… Cartea este dusmanul ei de moarte. Ea vrea sa fie proasta, dar o proasta de firma, cu firma…
Si orice lectura i-ar zgudui perspectiva. Proasta de Romania este o proasta aparent cu frica de Dumnezeu, ce daca ar calca pe cadavre in drumul ei spre parvenire?

Ea se roaga la divinitate pana la sufocare iar bunul Dumnezeu, care de multe ori arata ca un producator de bere, ii da! Parca si el ar vrea sa vada pana unde merge prostia.

Oare ce s-ar intampla daca bunul Dumnezeu i-ar da un sut in cur?

Ea este proasta de Romania dragii mei, aceasta faptura care ne sfideaza cu obraznicie si care niciodata nu s-ar declara indragostita de Kant.

Asa ca dragilor, nu le mai intretineti. Lasati-le sa racaie in continuare etichetele de pe sticlele de Cola de 0.25 ml in speluncile de provincie.

Evoluati ba, nu mai fiti prosti!

Iar voi dragele mele, nu le mai ingrosati randurile. Incercati sa cititi… Veti vedea ca exista cer, flori, orgasm… si ca nu totul se poate cumpara cu bani.

Creierul e unul dintre ele.

P.S.1: Cea de-a doua mea carte s-a lansat. Daca vrei sa comanzi ‘Iubirea de la A la Z – Alfabetul relatiilor’, o poti face de AICI

Link-uri sponsorizate

Comments