Iubim sau ne mințim?

iubim1
Link-uri sponsorizate

Doamnelor și domnilor, noua mea carte, intitulată: ”Iubim sau ne mințim? Secretele cuplurilor inteligente” s-a lansat!

Azi! 25 mai 2023 este data lansării titlului care încheie o trilogie, începută în 2016 cu ”Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante” și continuată în 2020, în pandemie, cu ”Femeile inteligente vorbesc pe limba bărbaților”.

Este un parcurs firesc, o carte care-și propune să vorbească despre cuplu, însă în cheia funcționarii sănătoase.
Nu este o carte despre teorii, ci o carte care îmbină psihologia și psihoterapia cu viața de zi de zi, cu povești atât din viața mea, cât și cu povești auzite în primii ani de practică de consiliere.

CARTEA POATE FI COMANDATA DE AICI – BOOKZONE

Și de data asta consider că am scris o carte cinstită, justă, fără perdele, sau cenzură, încercând să ofer multe informații, dar și exerciții, utile pentru cititorii mei.

Este o carte care ”atacă” subiecte precum: auto-compasiune, încredere, limite sănătoase (în relații, firește), vină și rușine, sentimentul că nu ești suficient de bun (o chestiune pe care o întâlnesc aproape zilnic în ședințele de cuplu, sau individuale), abuz emoțional, infidelitate, sex – și rolul lui în relații; funcționare sănătoasă în cuplu, rezolvare de probleme etc…

În plus, încerc să radiografiez puțin principalele probleme cu care se confruntă societatea actuală și, dacă vreți, anumite chestiuni care împiedică acea conectare profundă intre oameni.

Trăim niste vremuri paradoxale, vremuri care, desi ne oferă mijloace rapide de interacțiune, produc mai degrabă ruptură și deconectare, nicidecum interes, curiozitate și dorință de a cunoaște.

Iar pandemia, mama ei de pandemie, a fost un dezastru pentru interacțiunile umane. A fost o nenorocire pe care abia acum, la ceva timp după, o simțim cu adevărat.

”Iubim sau ne mințim?” nu este despre oameni ideali, ci despre cupluri sănătoase, ca al meu, sau ca al tău, cupluri care au imperfecțiunile lor, dar care încearcă să lucreze, să se conecteze, astfel încât să poată depăși, împreună, perioadele mai proaste.

Să nu credeți că militez pentru relații ideale. Nici vorbă.
Și ar fi important să înțelegem că, la fel ca un obiect, o mașină, sau o haină și un partener, sau o parteneră, te va scoate din sărite la un moment dat :)

Asta nu înseamnă că ești într-o relație toxică, ci că te afli într-o relație :)
Nu am pretenția să dețin vreo salbă de adevăruri universale, departe de mine acest lucru, însă încerc, așa cum pot, să aduc un strop de sănătate în aceasta zonă extrem de importantă: relațiile de cuplu!

Învăț zi de zi, încerc zi de zi, studiez zi de zi, cu scopul de a vă oferi vouă, celor care mă citiți, informație de calitate și, de ce nu, sprijin.

Pe lângă povesti de viață și elemente teoretice, cartea oferă și o serie întreagă de exerciții, sper eu, interesante și utile pentru voi.

La mai bine de o lună de la predarea manuscrisului, am primit cartea și am început să o recitesc. A 20-a oară, probabil :)

Mi-a plăcut mult. Curge natural, fară blocaje, fară pauze. Este închegată și are sens.

Drept urmare, sper că și tu o vei găsi așa și te vei bucura și de această invitație la lectură.
Eu iți mulțumesc anticipat și aștept cu interes părerea ta.
Ca de obicei, contează enorm!
Mulțumesc și spor la lectură.
Iubește cu sens!

Link-uri sponsorizate

Comments