Afacere românească, rețetă germană – rezultat premium!

romaqua
Link-uri sponsorizate

Se ia o idee românească, se adaugă o rețetă germană și o tehnologie ultra-modernă, se lansează în piață și se așteaptă! Creșterea!

După 10 ani, se trage linie și se măsoară rezultatele.

Nu, nu vă gândiți la viața politică. Acolo nu funcționează rețeta germană :)
În schimb, la bere, rețeta funcționează perfect, mai ales dacă cei care o scriu sunt nemții de la Weihenstephaner.

Care este rezultatul? O marcă ce poartă un nume interesant-Albacher, o fabrică ultra-modernă, ce deține o tehnologie de top, o bere lager de cea mai bună calitate și un brand care ocupă poziția a patra pe piața producătorilor de bere din România, cu o cotă în volum de 6.7%.

De curând am vizitat fabrica din Sebeș-Lancram și am văzut cu ochii mei ce a însemnat investiția de 70 de milioane de euro.

Pentru cunoscători, v-aș spune că fabrica Albacher este una dintre puținele fabrici din lume care produc bere fără kieselgur și pasteurizare, utilizându-se doar procese de microfiltrare la rece, fără niciun tratament chimic sau termic al berii.

Eu am gustat-o și mi-a plăcut.
Cât despre fabrică, n-are rost să vă spun că totul este lună… Poți dormi pe jos liniștit.

Am văzut cazanele, am văzut liniile de îmbuteliere… am trecut prin toate zonele de producție. Totul este verificat electronic, totul merge ceas.

Eu vă recomand să vizitați fabrica dacă aveți drum în zonă.. O să vă placă.

În plus, la întoarcere-mai ales pentru bucureșteni-vă puteți opri lângă Sibiu, pe Valea Zânelor, la Castelul de Lut.
castellutVă asigur, este superb!

Revenind la Albacher, cu ocazia petrecerii de 10 ani, brand-ul a lansat și dispozitivul glass-up, care se prinde pe cutia de bere, dând impresia că bei din sticlă. Pentru cei care nu vor să pună gura pe cutie, acest dispozitiv este excelent.
glassupHai noroc!

Link-uri sponsorizate

Comments