Ești o muiere de bărbat!

nagging1
Link-uri sponsorizate

Doamnelor, pentru ce vă măritați? Pentru ce faceți copii?
Pentru a avea o familie frumoasă, pentru a avea armonie și cooperare?

Sau pentru a vă transforma în niște judecători care îi aduc pe bărbați în pragul nebuniei?
Serios, vă întreb cât se poate de serios: pentru ce faceți toate astea?
Am început emisiunea de la Antena 1 de aproape o lună și deja am văzut multe, poate prea multe, cazuri de femei care își cresc singure copiii.

Motivația? Aceeași, de fiecare dată – ba individul bea, ba a plecat, ba nu și-a asumat…
Niciodată, dar niciodată nu auzim și varianta lui. Interesant este că la una dintre emisiuni, copiii au fost aduși tocmai de fostul soț.

La un moment dat, Mirela Vaida l-a întrebat pe unul dintre băieți: ce vrei să-i transmiți mamei?, crezând că puștiul se va topi tot și, cu lacrimi în ochi, va spune: că o iubesc.

Înainte să primească întrebarea, puștiul avea o postură relaxată. După întrebare, puștiul și-a așezat coatele pe genunchi, a coborât capul în poziție de atac și, privind amenințător, a spus: nimic! Cu ură!

Repet, cu ură!
Până la momentul respectiv, noi am crezut că femeia era o eroină și că fostul ei soț a fost un laș. După incidentul cu pricina, am realizat că lucrurile nu stau tocmai așa. Femeia, într-adevăr, luptase pentru fiul ei, însă rămăsese blocată în suferință, iar fiul ei îi reproșa asta cu vârf și îndesat. Nici nu vreau să mă gândesc ce îi auziseră urechile în toți anii copilăriei.

Să vă mai dau un exemplu, de data asta de aici, de pe blog: ‘esti un bărbat de rahat. Aduci acasă doar 30 de milioane pe lună. Alții câștigă mult mai mult. Ești o muiere de bărbat’.
Asta îi tot repetă nevasta unui bărbat care a ajuns în pragul disperării. Atenție – nevasta nu a muncit nici măcar o secudă în viața ei. Dar stă acasă și are grijă de copii. Adică și-a îndeplinit obiectivul.

Este ea fericită? Nu! Este ea împlinită? Nu! Și atunci, jur că aș întreba-o: pentru ce ai făcut pasul ăsta? Ca să fii nefericită? Ca să-ți distrugi bărbatul? Copiii?

‘Mă simt groaznic de disprețuit și de criticat. Cică nu am mai făcut sex de multă vreme. Păi îmi mai vine să mă apropii de ea cu disprețul ăsta? De când sunt căsătorit – și sunt ceva ani – n-am primit niciodată o alinare, un refugiu. Război continuu. Chiar îmi pare rău că m-am însurat. Dacă știam că intru în campanie de război, nu mai făceam lucrurile astea. Sunt 2 copii la mijloc, dar eu mă simt sleit. Știu că vin acasă și, în loc să mă aștepte pace și alinare, mă așteaptă război… Nu înțeleg de ce nu putem iubi oamenii pentru ce sunt ei?’, asta îmi scrie el, un bărbat căruia îi vine să-și ia câmpii.

Întreb din nou: pentru ce vă căsătoriți? Pentru ce faceți copii? Pentru a-i crește în tensiune și energii negative? Pentru a-i transforma în animale? Pentru a vă răzbuna pe cei care v-au distrus copilăria? Pentru ce?

Nu sunt cazuri singulare. Vorbim aici despre o nouă regulă – femeia teuton: lipsită de feminitate și apreciere. O femeie deloc atrăgătoare, o femeie care seamănă foarte bine cu un paznic de lagăr de concentrare.

Doamnelor și domnișoarelor, vă rog, vă implor, renunțați la genul ăsta de abordare. Veți rămâne singure! Singure și cu copiii. Niciun bărbat, dar niciun bărbat, sănătos la cap nu acceptă să trăiască lângă o femeie lipsită de bun simț și de apreciere.

Iar dacă nu mă credeți, încercați… însă o faceți pe pielea voastră.

Credit foto: chatelaine.com/

Link-uri sponsorizate

Comments