Ce mai aștepți?

Link-uri sponsorizate

Ce mai aștepți? Pleacă! Nu mai sta! Dacă el pune anturajul pe primul loc și pe tine te ține acasă… chiar n-are sens să îți bați capul. Asta e alegerea lui. Nu trebuie să fie și alegerea ta.

Te deranjează alegerea lui? Atunci pune punct!

O accepți? Atunci, te rog, nu-mi scrie, nu încerca să te plângi! Ai ales! TU!
Oameni buni, vă rog, vă implor, nu mai alegeți să stați lângă oameni care nu vă vor. Nu mai alegeți să stați lângă oameni care nu vă respectă. Nu mai alegeți să stați lângă oameni care vă devalorizează.

Nu merită! Nici măcar o secundă pierdută!

Aveți grijă de voi. De gândurile voastre, de nevoile și dorințele voastre… Lăsați prostiile!

Ați nimerit lângă un bărbat care preferă să iasă doar cu băieții? Foarte bine! Să iasă. În calitate de bărbat singur.

Ați nimerit lângă un bărbat care dispare și consideră că nu e necesar să vă spună unde pleacă? Nu încercați să-l opriți! Să o facă! În calitate de bărbat singur!

Ați nimerit lângă un bărbat care se simte sufocat chiar și atunci când îl întrebați ce face? Nicio problemă… puteți să-i dați liber! De tot!

Ați nimerit lângă un bărbat care vă spune ‘fie accepți, fie ne despartim’? Alegeți a doua variantă! Nu încercați să vă negociați starea de bine! Asta nu se negociază!

Cine nu înțelege faptul că o relație înseamnă doi, că o relație înseamnă parteneriat și cooperare, echipă, deci dublă comandă decizională… poate liniștit să rămână singur/ă.

Cine nu înțelege faptul că o relație se bazează pe respect și că fără respect nu ai cum să construiești încrederea… poate liniștit să rămână singur/ă.

Nu acceptați ceva ce vă poate face rău. Sub nicio formă! O relație înseamnă bine… în doi!
O relație în care binele este doar la unul nu este una sănătoasă!

Nu accepta, nu aștepta și, foarte important, încetează să crezi că îl/o vei schimba! Oamenii se schimbă doar dacă vor, nu dacă vrei tu!

Așa că dacă vezi că ceva nu e în regulă și nu există șanse de rezolvare, pleacă!

Lasă prejudecățile, lasă rușinea, lasă teama de gura lumii. Nimic din toate astea nu poate atârna mai greu ca libertatea ta. Ca libertatea și șansa ta de a avea o viață fericită.

Învață să decizi ce e bine pentru tine și, apoi, respectă-ți deciziile! Cu capul sus, fără regrete!

Nicăieri nu scrie că ești obligat/ă să iubești o persoană imatură. Putem să vorbim despre iubire acolo unde nu există respect? Nu!

Nu te lega la cap cu oameni care nu te respectă! Nu are rost.

Nu te închide în casă doar pentru că vrea cineva!
Nu da de la tine sub iluzia unei posibile viitoare stări de bine. Nu se va întâmpla.

Respectă-te! Și respectă-ți alegerile!

În plus, nu pune la suflet. Ai făcut o alegere greșită? Nicio problemă! Mergi mai departe și încearcă să corectezi.

Nu iese nici data viitoare? Analizează și perfecționează-ți criteriile de selecție. Viața nu înseamnă o singură alegere. În plus, toți facem greșeli pe parcursul vieții. Nimeni nu e perfect.

Așa că nu te speria. Mergi mai departe, însă nu uita – fericirea ta este formată dintr-un cumul de obiceiuri. Am scris asta ieri. Ține coneu66t de acest lucru și încearcă să faci alegeri care se vor transforma în obiceiuri frumoase.

Tu ești stăpânul/a propriei vieți.

Ce mai aștepți?

Link-uri sponsorizate

Comments