Care este semnatura ‘neplictisitoare’ a relației tale?

happy12
Link-uri sponsorizate

Iubirea este creație! O creație în doi! Pentru a funcționa fără rateuri, ea are nevoie de doi oameni fericiți.

Cum putem realiza asta?

Încercând să privim altfel viața, oamenii, ceea ce ni se întâmplă zi de zi. Încercând să vedem partea plină a paharului.

Apropo, tu ce faci pentru a-ți însenina ziua?

Uite, eu aleg tot felul de exerciții care mă fac să zâmbesc sau care o fac pe ea să zâmbească!
Hai să-ți spun un secret: ador să o văd zâmbind! Este o combinație de stângăcie și complicitate. O combinație pe care o consider extrem de atrăgătoare. Iar atunci când zâmbește, primăvara se vede în ochii ei.

Vezi? Nu este o rețetă complicată, nu e nevoie de vreo baghetă magică sau de vreo intervenție misterioasă, ci doar de implicare!

Implicare, apreciere, dorință, păsare, atenție – sunt ingrediente importante în acest superb joc al iubirii!

Atunci când intri într-o relație, fără să-ți dai seama, devii creator, creatorul propriei iubiri. Ești ca un maestru chocolatier care încearcă să găsească acele combinații menite să ridice moralul oamenilor, acele produse care ne pot însenina viața.

Eu cred că există o legătură interesantă între ciocolată și iubire – ambele au nevoie de naturalețe, de creativitate, de prospețime, de nou. Așa că atunci când te trezești dis de dimineață, indiferent că ești femeie sau bărbat, întreabă-te: ce pot să fac azi pentru iubirea mea? Ce ingrediente trebuie să pun în rețeta zilei? Cum pot să aduc ceva nou?

Cum întreții micro-iubirea? Da, ai citit bine – micro-iubirea! Adică iubirea de azi. Iubirea aia grandioasă la care visăm cu toții este formată din sute sau mii de micro-iubiri, adică din iubiri zilnice.

Din acest punct de vedere, te poți juca în voie. Spre exemplu – azi poți pune fruits&nuts în micro-iubirea ta! Fă-o! Cu calm, cu bucurie și curiozitate. Apoi, după ce ai finalizat rețeta, pune-o în aplicare și savureaz-o alături de persoana pe care o iubești!
heidi1

Dacă n-ai incercat… ar fi timpul. Dacă ai încercat, sunt sigur că deja ai dat aprobator din cap.

Naturalețe, creativitate, prospețime, nou – ingrediente necesare atât în iubire, cât și pentru ciocolată. Iar dacă vrei o baghetă magică, ia-ți o Heidi Signature. Efectul este garantat!

Ca și zâmbetul de satisfacție. Al tău și al ei. Eu sunt fan ‘Desserts’, însă nu pot să mă abțin când ea îmi plimbă pe sub nas o baghetă de ‘Fruits & Nuts’. Stăm așa, față în față, gustăm puțin, savurând aromele cu ochii închiși, după care ne jucăm. Ei îi place să-mi plimbe pe sub nas, cu o privire complice, o bucățică de ciocolată…

Știe că nu pot refuza o asemenea provocare. O las, adulmec ‘prada’, timp în care o privesc atent în ochi și, atunci când simt momentul… atac!
Reacția ei este de senzație!
heidi2

Vezi ce fac pralinele Heidi din dragostea noastră? O transformă în cea mai frumoasă joacă.

Apropo, am uitat acest detaliu extrem de important în iubire – joaca! Joaca este dușmanul declarat al plictiselii în cuplu, așa că nu ezita – joacă-te! Joacă-te cu ea!

Ia-ți o baghetă de ciocolată praline și transformă-te în vrăjitorul iubirii voastre. Simte-te liber/ă să creezi după bunul plac. Nu-ți închide iubirea între reguli stricte. Oferă-i libertate, îmbrac-o în arome deosebite! Și joacă-te!

Și nu uita de micro-iubirile voastre, ai grijă de asta!
Crede-mă, ai mari șanse să-ți dai seama că trăiești și iubești o femeie surprinzătoare!
CE POATE FI MAI FRUMOS?

Acum, în perioada asta care îi este dedicată, încearcă să o surprinzi. Nu trebuie să fie ceva scump. Să-i oferi un buchet de flori, un mărțișor și o beție de arome într-o cutie de praline Heidi Signature… alături de o privire jucăușă și un zâmbet… Cam așa arată cadoul perfect, un cadou pe care scrie mare: IUBIRE!

Ce zici? Te bagi?

P.S.: Acum, că ți-am spus ce fac eu, aștept să-mi spui cum faci tu? Cum îți scrii relația? Care sunt ingredientele relației tale? Care este semnătura cuplului tău?

Cover Foto: popsugar.com/

Link-uri sponsorizate

Comments