Pe umerii tăi slabi

carlas
Link-uri sponsorizate

‘Da, suntem încă departe de o realitate socială perfect echilibrată în tot ceea ce ține de statutul și de valoarea femeii. Din păcate.

Din fericire, însă, există tot mai mulți bărbați care privesc realitatea așa cum o fac acești câțiva… pe care ne bucurăm să-i cunoaștem!

Nu este doar despre dragoste sau doar despre familie, despre femeie sau despre bărbat. Este despre echilibru, apreciere și căldură. În AMBELE direcții’.

Este mesajul transmis ieri seară de componenții trupei Carla’s Dreams pe pagina lor de Facebook.

Este vorba despre o campanie ce însoțește piesa ‘Pe umerii tăi slabi’. Cum s-a desfășurat această campanie? Simplu – au fost luați câțiva bărbați, precum: Mihai Morar, Connect-R, Alex Velea, Andrei Aradits, Valentin Butnaru, Răzvan Simion, Radu F Constantinescu și subsemnatul și au fost întrebați despre femeile din viața lor.

Ce a ieșit? Un tablou variat, un adevărat pastel.

De apreciem femeia de lângă noi?
După cum veți vedea, fiecare și-a exprimat punctul de vedere. Sunt puncte de vedere diferite, dar care, adunate în același loc, oferă o viziune, o direcție de lucru, niște indicii, dacă vreți.

Din capul locului, aș vrea să vă spun că filmările au avut loc la ore diferite, astfel încât cei intervievați nu s-au văzut între ei… Deci nu putem fi suspectați că ne-am fi influențat răspunsurile.

Mie mi se pare foarte tare ceea ce a ieșit, așa că vă las și pe voi să urmăriți și aștept părerile voastre.

P.S.: Și da, iubirea nu este doar despre dragoste sau doar despre familie, ci despre echilibru, apreciere și căldură… în ambele sensuri.

Link-uri sponsorizate

Comments