Cum îți dai seama că femeia ta joacă în deplasare?

flirting1
Link-uri sponsorizate

Infidelitatea nu mai înseamnă neapărat că ceva scârțâie într-un cuplu. Iar studiile arată foarte clar asta.

Infidelitatea apare inclusiv în relațiile funcționale, ceea ce îi face pe specialiști să rescrie puțin tabloul general și, de ce nu, să găsească noi abordări.

De altfel, nu ai nevoie de doctorate în psihologie pentru a-ți da seama că pe parcursul relației se poate întâmpla ca partenera ta să-și piardă ‘mințile’ după un alt bărbat.
Se întâmplă, vă rog să mă credeți. Așa cum se întâmplă ca anumite femei să dezvolte relații paralele. Că lucrurile astea nu se discută… este o altă macare de pește. Asta nu înseamnă că nu există.

Cum îți dai seama că femeia este infidelă? Să vă prezint un exemplu. Eu l-am trăit pe pielea mea… de vreo 3-4 ori. Asta nu înseamnă că sunt eu un parter nașpa, ci că lucrurile astea se întâmplă :)

Vă rog să vă imaginați următorul scenariu:
Să presupunem că într-o bună zi, o zi oarecare, de altfel, partenera dumneavoastră vine de la birou, însă ceva se schimbă! Ce se schimbă? Natura discuțiilor!

Brusc, de nicăieri, în peisaj apare un coleg nou! Un nume pe care îl auzi pentru prima dată. Să-i spunem… George!

George nu numai că este un nume pe care îl auzi pentru prima dată, însă este un soi de semi-zeu. Când vorbește despre George, femeia ta are licărul ăla în ochi, licărul pe care îl avea la început… când s-a îndrăgostit de tine. Iar zâmbetul ei parcă cere un ecler cu nes.

Tu vezi asta imediat și începi să te gândești: oops, stai așa, Houston, we have a problem.

Deci George este bunuțul Dumnezeu coborât pe Pământ fix în decolteul iubitei tale. Ăsta da ghinion :) Și bate, bate tare! Inima ei… nu George!

Și uite așa, o perioadă, George devine partenerul vostru de cuplu. Din doi… ajungeți 3. George face tot, George rezolvă tot, George apare și în ședințe … după program și în team-buildinguri și în poze, este omni-prezent în viața cuplului tău…

Este inutil să o întrebi pe doamna ta dacă se întâmplă ceva. Cu aceeași lejeritate îți va spune: vai, ce prostuț ești, cum poți să fii gelos? George nu e genul meu. Pe tine te iubesc!

Frână! Ați auzit vreodată o femeie care să exulte, care să se orgasmeze, care să aducă în discuție un bărbat de care nu se simte atrasă? Nici eu!

Drept urmare, n-are niciun sens să te chinui să discuți. Nu vei rezolva nimic. Tu încearcă să fii în cotinuare acel bărbat bun și implicat, iubitor și înțelegător și lasă flama să treacă… Sau relația! După caz :)

Oricât ai încerca să faci ceva, femeia e călăre pe valul hormonal și nu vei schimba nimic. Ba chiar poți să strici mult…

Ei bine, timpul trece, George începe să dispară încet-încet din relația voastră și lucrurile reintră în normal.

La un moment dat, într-o bună zi, o altă zi normală, de altfel, în timp ce stați la masă, tu o întrebi pe doamna: auzi, iubire, ce mai face George?

Reacția ei seamănă cu aia când cineva se arde cu ciorbă. Printre îmbucături, ea te întreabă, ușor speriată: care George?

Cum care? Ăla care era zmeul zmeilor, ăla care făcea și desfăcea, ăla care dormea noaptea lângă mine în pat…

Aaaaaa, ăla! M-am înșelat, iubire. Era un mincinos și un curvar nenorocit!

Tare sau ce?
Aici există câteva variante:
1. I-a tras-o, după care a aflat că nu este singura de pe etaj care a trecut prin boxerii lui.
2. L-a surprins că se dădea și la alte colege înainte să apuce să și-o tragă cu omul.
3. A fost doar o flamă și atât. Chiar te iubește!
4. Și-a tras-o cu el și nu i-a plăcut.
5. A fost o flamă, dar ea și-a dat seamă că nu există viitor și s-a oprit.
6. Și-a tras-o cu el, i-a plăcut, sunt împreună, iar tu ai o prea frumoasă pereche de coarne.

Vă las pe voi să completați lista :)

Cert este că scenariul ăsta se întâmplă și noi ne prindem, așa cum și voi vă prindeți atunci când noi punem ‘geana’ pe cineva.

Eu am întâlnit 3 din cele 6 variante. Deh, am trăit ceva.

Însă ar fi cazul să lăsăm clișeele tâmpite și să înțelegem faptul că viața și iubirea îți pot oferi și astfel de surprize.

Contează doar reacția noastră, răspunsul nostru. La mine, în primul caz m-am prins că era ceea ce părea, nu i-a plăcut, a vrut să rămână, dar m-am cărat. În al doilea caz a fost doar flamă, deci am continuat, iar în alt treilea caz… chiar i-a plăcut :)

Mă rog, e posibil să fi existat toate variantele și să nu fi fost eu atent :)

Ideea e că se întâmplă!

Chiar sunt curios ce părere aveți despre acest scenariu?

Foto Credit: youqueen.com/

Link-uri sponsorizate

Comments