Ce vreau să aud la prima întâlnire?

eurayban1
Link-uri sponsorizate

Acum câteva zile am repostat textul: ‘Ce nu vreau să aud la prima întâlnire?’
Reacțiile au fost, ca de obicei, haioase.

La un moment dat, printre comentarii, cineva a scris: ‘dar de ce nu ne spui ce vrei să auzi la prima întâlnire?’

Bună întrebare! Drept urmare, am zis să aștern aici câteva lucruri, zic eu, importante.
În primul rând, aș spune că nu vreau doar să aud, ci să și văd.

Un prim lucru la care sunt foarte atent este stima de sine! Asta contează enorm, indiferent dacă urmărești să ai o relație sau nu. O persoană cu stima de sine scăzută prezintă câteva particularități fizice: privește tot timpul în jos, iar umerii sunt aduși spre înainte. Și astea sunt doar câteva semne.

O persoană cu stima de sine scăzută nu este tocmai un bun companion. De ce? Pentru că este nesigură, pentru că este posibil să încerce să se agațe de un partener cu scopul de a-și ridica stima de sine. Iar eu nu țin minte să am față de dop :)

Așa că pot spune că îmi doresc să am de-a face cu o persoană care are stima de sine ridicată! Asta înseamnă o persoană încrezătoare, sigură pe ea, hotărâtă! Siguranța de sine este sexy, nu credeți?

Mai departe, vreau să întâlnesc femei care au simțul umorului sau femei care zâmbesc mult. Femeia care zâmbește… atrage! Ăsta este un lucru cert! Îmi plac femeile deschise, femei care se bucură de viață, femei care nu ezită să fie stângace…

Urmează un alt aspect extrem de important: mind set-ul! Mi se pare obligatoriu să fie pe plus. Serios, m-am săturat să aud: ‘vreau o relație serioasă’. Știți cum se traduce asta? Cam așa: ‘vreau un sclav pe care să îl închid între patru pereți și care să mă servească așa cum poftesc’. Nu, mulțumesc!

Vreau să văd o femeie care are planuri, o femeie care are pasiuni, o femeie care vrea să se dezvolte… nu una care este blocată în tiparul social tradițional.

O altă parte care face diferența este inteligența. Și asta este obligatorie. Poate fi frumusețea de pe lume sau femeia de carieră nr 1, dacă dă rateuri la capitolul inteligență… mi-e teamă că nu va mai exista cea de-a doua întâlnire.

Aspectul social este iar important, cel puțin pentru mine. Ce înseamnă asta? Că îi place să iasă. Că îi place să socializeze. Acest aspect are rolul de a aduce constant noutate în relații, deci este foarte important. Pe bune, am o vârstă, așa că nu mă mai interesează lucrurile ce trebuie bifate în viață.

Nu în ultimul rând, mă interesează bunătatea. Da, ați citit bine. Asta se citește în tonul vocii, în privire și în cuvintele folosite. Vă rog să mă credeți, degeaba se crede șmecheră… o citesc imediat.

Cam astea ar fi câteva lucruri pe care vreau să le văd și să le aud la prima întâlnire.

Sunt curios, câte dintre ele vi se potrivesc?

Link-uri sponsorizate

Comments