De ce vă legați la cap cu bărbați ocupați?

suferinta1
Link-uri sponsorizate

Este o întrebare pe care o pun destul de des în ultima vreme. Iar răspunsurile gravitează în jurul aceluiași gen de răspuns: ‘mi-a plăcut ceva la el!’

Okay, sunt dispus să înțeleg asta. Există suficienți bărbați(ocupați) care lasă uși deschise.

Întrebarea este: ce crezi că vei obține de la ei?
Relație? Au una deja!

Cum poți să crezi că vor renunța la relația pe care o au pentru a începe o alta cu tine? Pe ce te bazezi? Pe câteva discuții pe Facebook sau la telefon? Pe câteva nopți sau după-amieze de amor? Pe ce?

Cursa asta nebună după relații – de parcă s-ar da premii – produce multă suferință, mai ales în rândul femeilor. La bărbați, sincer, nu am văzut această goană, deși și în cazul lor am văzut că funcționează presiunea socială, cel puțin în anumite cazuri.

Eu nu pot să le înțeleg pe femeile care se lasă cucerite de bărbați ocupați – fie logodiți, fie căsătoriți – și își fac planuri cu bărbații respectivi. Nu pot! Pur și simplu. E ilogic!

Aici există trei variante:
1. fie accepți statutul de amantă și îți vezi de treaba ta, mulțumindu-te cu ce ți se oferă;
2. fie te bucuri de sex și atât,
3. fie pui punct.

Mai este una – aia sigură: NU TE BAGI!
Încă sunt de părere că Bărbații inteligenți nu au nevoie de amante!

În cele mai multe cazuri, femeia care ajunge în situația asta este doar o soluție de moment. Rar se întâmplă să se nască mari iubiri dintr-o astfel de întâmplare. În general, povestea se rezumă la shot-uri de endorfine.

Sigur, există femei care nu au o problemă cu asta, care nu se plâng că au făcut sex cu un bărbat ocupat și nu s-a întâmplat mai mult. Ele își asumă momentul și își văd de viață.

Din păcate, în foarte multe cazuri, întâlnesc femei care intră într-o astfel de poveste cu bagajul plin de așteptări, nu înțeleg ce li s-a întâmplat și se plâng de faptul că ‘posibila iubire’ s-a schimbat după sex!

Bineînțeles că s-a schimbat! Și-a dorit un shot de endorfine, l-a primit, deci este momentul să-și șteargă urmele. Asta e! Sună cinic, dar se întâmplă.

Suntem oameni, așa că e posibil ca în cazul relațiilor lungi, relații ce sar de 3-4 ani (în general aici apare prima criză), să existe momente când oamenii simt că nu mai au orizont, simt că baltesc și își caută valorizare… uneori în afara relației. Ei nu consideră că au înșelat, ci că și-au regăsit sinele pierdut, așa cum spune Esther Perel. Vor să se simtă vii din nou.

Da, știu, nu își asumă propriile decizii, măcar pentru un moment, însă haideți, totuși, să acceptăm faptul că suntem oameni și, deci, că suntem supuși greșelii. Pot să fac pariu cu voi că și cei mai puternici oameni pot greși. Pot accepta asta.

Pe de altă parte, ar fi cazul să spunem că nimeni nu te obligă să te bagi într-o astfel de poveste. Așa că dacă o faci, asumă-ți una dintre cele 3 variante prezentate mai sus.

Degeaba îți faci planuri, degeaba speri, degeaba ai așteptări! Să fim clari: nu poți avea pretenții să-ți faci o relație cu un om care se află deja în una!!!

Nu este deloc o gândire eficientă!

Vrei o relație? Caută-ți un bărbat liber cu adevărat! Vrei doar sex? Atunci asumă-ți jocul!

Alegerea îți aparține! Întotdeauna!

Foto Credit: birtharts.com/

Link-uri sponsorizate

Comments