Luptă pentru viitorul copiilor tăi!

eu99
Link-uri sponsorizate

… că lor oricum nu le pasă! Lor, adică celor care alcătuiesc Statul!

Și totuși, oamenii ăștia merită felicitări! De ce? Pentru că de 27 de ani reușesc să-i facă pe cetățeni să creadă că le pasă, că îi interesează, că în fiecare dimineață, când se trezesc și privesc pe geam, primul lor gând este țara :) Iluzie cu scorțișoară!

În realitate, pe oamenii ăștia nu îi interesează de țară sau de tine.
Singura lor e preocupare este controlul banilor. De aia se tot vorbește în prezent de statul paralel. El a existat dintotdeauna… la vedere! Și este Statul însuși, indiferent de culoarea celor care au trecut pe la putere.

Și toți, dar absolut toți, au venit în fața publicului cu aceeași pastilă – trebuie să lupți pentru viitorul copiilor tăi!

Zilele astea, în timp ce mă aflăm la Berlin și Lisabona, mi-am dat seama în ce minciună cumplită trăim. Acasă, stăm și ne luăm de gât, ne batem și ne înjurăm, timp în care ei, adică cei care formează statul, combină și își fac jocurile.

Or dacă te uiți în jur, întrebarea firească este: pentru ce să lupt și mai ales pentru cine?

Sistemul de educație este falimentar, sistemul sanitar este exclusiv privat – cel de stat este la pământ; infrastructura este inexistentă – apropo, portughezii își pun problema că au investit prea mult în infrastructură (și se vede)… așa că despre ce vorbim?

În tot acest timp, ei, politicienii, de toate coloraturile – în realitate există una singură (comunismul în diferite nuanțe) – ne spun că trebuie să luptăm pentru viitorul copiilor. Greșit! Mesajul este: luptați ca să ne fie nouă și familiilor noastre bine!

Ăsta e mesajul lor real.

Chiar ieri, după anunțul morții Regelui Mihai, liderul principalului partid de opoziție spunea ceva de genul: măcar în perioada asta să nu ne mai sfâșiem între noi. Trecând peste IQ-ul 0 al acestui individ, trebuie să remarcăm crudul adevăr al vorbelor sale. Iată, fix în momentele astea, ei își dau arama pe față și spun adevărul – rolul lor nu este cel de a-i reprezenta pe cetățeni, ci acela de a se sfâșia între ei pentru ciolan.

Așa că întreb din nou: pentru ce să lupți?

Aaaaa, vrei să construiești un viitor pentru copiii tăi? Okay, atunci fă următorul lucru – ignoră statul!

Nu te mai gândi la el. Nu te mai uita în gura politicienilor, nu mai ieși în stradă – oricum e inutil. În schimb, pune mâna și făurește oameni! Transformă-ți copiii în oameni! În oameni de calitate, în oameni capabili să ia decizii bune, aici sau aiurea. Lumea este mare!

Învață-i să fie deschiși, învață-i să fie flexibili, învață-i să respecte, învață-i să trăiască pe picioarele lor… fără să cerșească 3 lei de la stat. Pune în ei valori, calități și maniere… mizează pe educație, nu pe piatră!

Și îți garantez că, la momentul potrivit, copiii tăi te vor îmbrățișa și îți vor mulțumi!

Continuă cu mișcările de stradă și cu sloganuri tâmpite, pierde în continuare timp cu prostii, mizează pe stat și îți garantez că, la momentul potrivit, copilul tău te va privi în ochi cu revoltă și îți va reproșa că nu ai fost în stare să-i asiguri un viitor.

Alegerea îți aparține. Sincer, m-am săturat de leprele astea. M-am consumat prea mult. De acum încolo, pun mâna și construiesc un viitor pentru copilul meu, așa cum cred eu.

Să stea ei toată ziua la televizor, să mintă în continuare… nu îmi pasă. Oricum nu depind de ei în vreun fel.

Tu ce alegi?

Link-uri sponsorizate

Comments