Cum vrei să arate petrecerea ta de Crăciun?

jubile1
Link-uri sponsorizate

Știu, vei spune că set-up-ul de acasă este suficient. Nu și dacă muncești. Haideți, să nu-mi spuneți că de Crăciun sau în preajma Crăciunului nu aveți party la birou…

Într-o miercuri seară, așa, ca să mergeți buimaci, joi, la muncă :)

Nu râdeți, mai țin minte. Și, din păcate, amintirile nu sunt cele mai wow, deși mi-aș fi dorit. Na, am avut HR-i tâmpiți și neieșiti din casă prea mult :)
Așa că am prins câteva petreceri profund plictisitoare. Somnolente de-a dreptul! Nici să dansezi nu-ți prea venea, indiferent cât alcool aveai la bord, atât de boring era totul – de la locul de desfășurare – prost ales de cele mai multe ori și până la omul care învârtea CD-urile.

Am eu o problemă cu dj-ii ăia care cred că party înseamnă muzică proastă, dar promit să mă tratez :)

În fine, lucrurile s-au mai rafinat în ultimii ani și acum ai la-ndemână cele mai fiță condiții.

Să vă dau un exemplu – cei de la Jubile Concept propun o idee tare de tot: de Crăciun să ai clubul tău!

Ce înseamnă asta? Ce înseamnă ‘Rock Da Club Christmas Party‘?
Cam tot ce poți avea la o petrecere de final de an… printre colegi.
jubile4
La interior vei avea set-up de club – cu open bar, dj și toate cele, iar afară… aici să te ții: un BBQ (grătar) cu preparate românești, dar și specialități precum tentacule de calamar sau pui coquelet (mai ales pentru gusturile rafinate… sau pentru snobi, pardon, șefi). Deh, să epateze până în ultima clipă… cum s-ar spune :)
jubile3
Țin minte ce fițe aveau ai mei… Habar n-aveau să țină paharul de vin în mână și nici să bea nu prea puteau… În fine! Cert este că erau cocoși mai ceva ca ăia din meniul de la Jubile :)

Că sa revin, dacă tot este o petrecere de Crăciun, din meniu nu lipsesc țuica și vinul fiert. Ca să fie treabă treabă :)

Amatorii de bubuială – și în urechi și în vene – pot opta pentru shot-uri în diferite combinații. Grijă mare la dozaj :) Cică ți se urcă repede la cap și nu mai coboară o zi sau două…

Ce să zic, pe vremea când munceam și eu la program nu existau condițiile astea. Acum există, așa că nu prea mai sunt motive pentru ca petrecerile actuale să fie plictisitoare.

Încă ceva: dacă tot alegeți o petrecere de genul ăsta… scoateți capul din telefon! Jur că viața e mișto!

Crăciun fericit și încercați să-i faceți pe oamenii de la HR să aleagă locuri okay pentru party!

 

Link-uri sponsorizate

Comments