Colecționarii de despărțiri

colectionarul_de_despartiri
Link-uri sponsorizate

Salut, numele meu este Andrei Vulpescu și sunt un colecționar de despărțiri!
Știu, nu sunt singur! Suntem mulți! Și bărbați și femei!

De altfel, dacă mă gândesc mai bine, nu cred că există mai mulți colecționari pe planetă ca cei de… despărțiri!

Însă, spre deosebire de colecționarii clasici, noi, colecționarii de despărțiri, avem o particularitate extrem de importantă, o particularitate care face diferența!
Am devenit colecționari fără voia noastră!

În principiu, atunci când colecționezi ceva – nu știu: mașini vechi, cărți, obiecte de artă, timbre, căni, tirbușoane etc…îți dorești acest lucru. Ai un obiectiv!

La capitolul despărțiri nu există acest obiectiv! Ci doar viață! Totul este imprevizibil! De ce? Pentru că așa este viața! Nu ai cum să spui dinainte: voi avea două despărțiri sau douăzeci. E imposibil!
——————
Fii printre primele persoane care vor citi cartea si se vor bucura de beneficiile oferite la lansare. Afla mai multe de aici–> http://bit.ly/prelansareColectionarul

——————

Fac pariu că toți colecționarii de despărțiri și-au dorit să nu ajungă în situația asta. Însă viața i-a adus în acest punct. Așa cum mi s-a întâmplat și mie.

Cu toate acestea, la fel ca cei care colecționează mașini sau căni, eu mă bucur de colecția mea. De ce? Pentru că înseamnă că am trăit, pentru că înseamnă că am încercat, pentru că înseamnă că am învățat din fiecare experiență în parte, pentru că înseamnă că m-am îmbogățit constant cu experiențe de viață.

Da, ai citit bine: experiențe de viață! Astea vin la pachet cu colecția ta de despărțiri, ce poate fi mai mare sau mai mică.

Sincer, dacă mă gândesc bine, nu cred că există prea mulți oameni care să aibă o singură despărțire sau care nu au avut deloc. De aceea spun, suntem mulți! Suntem imperfecți, dar ne bucurăm de viață. Pentru că, nu-i așa, un om care a ajuns să fie colecționar de despărțiri nu este un defect, nu este un rebut social, nu este un proscris; ci este o persoană care a încercat, care a greșit, care a suferit… poate, dar care, în același timp, s-a scuturat de greutăți și a mers mai departe.

Știu, unii au devenit super-avariați în urma ‘acumularii’ colecției lor. Se întâmplă și asta. Depinde de cum te raportezi la ideea de despărțire. Asta ține de set-up–ul mental al fiecăruia. Eu nu consider că un colecționar de despărțiri este suma traumelor sale, ci suma învățămintelor pe care le-a tras din fiecare despărțire în parte. Or asta înseamnă forță, nu slăbiciune. Așa văd eu lucrurile.

Cred că ar fi cazul să ne scuturăm puțin de masca iluzorie a perfecțiunii și să recunoaștem adevărul: suntem niște colecționari de despărțiri! Iar acest lucru nu este rău: suntem oameni, suntem imperfecți, greșim, analizăm, remediem și mergem mai departe. Asta e viața!

În curând – peste câteva zile – voi lansa primul meu roman: Colecționarul de despărțiri!
Este o carte fără perdea, o incursiune interesantă (zic eu) în universul relațiilor – privit prin ochii unor bărbați care au trăit intens. Este o carte-dialog, o carte obraznică… dacă vrei.

Drept urmare, dacă te consideri perfect/ă, ignoră acest text și cartea! Dacă ești pudic/ă… la fel! Dacă însă ești om și ai trăit intens nu ezita să răsfoiești cartea. În plus, poți să te numeri printre primii cititori.

Ce trebuie să faci? Intri pe acest link – http://vulpescu.eu/promo/prelansare-colectionarul-de-despartiri/ – urmezi pașii și mai departe mă ocup să te informez când și cum poate să ajungă cartea la tine.

Și nu oricum, ci cu autograf și cu acces la câteva materiale interesante.

Link-uri sponsorizate

Comments